Hvorfor vælger nogen at spise den “mærkelige” chokolade?

I disse dage lytter jeg med til en videoserie på 11 dage, som handler om hvordan vi kan undgå og helbrede cancer og andre sygdomme/tilstande i din krop, via den rette livsstil.

Det kan være utrolig overvindende for en person som er syg og, selvfølgelig vil være rask hurtigst muligt, at stole på andre end, som vi er vokset op med her i vesten, den vestelige lægekultur.

Men der kommer mere og mere frem, om det rent faktisk virker, den medicin de giver os, eller om det ikke bare udsætter tilstanden og at den kommer igen, oftest med mere og alvorligere symptomer end tidligere, da tilstanden ikke er blevet helbredt, men “lagt i dvale”.

Mange tænker ikke engang over, at de skal spise sundere for at blive raske.
Her kan jeg ikke lade være med at blive chokeret over fx. den chokolade, mange spiser i påskedagene, og andre dage også.

Du kan så utrolig nemt lave din egen eller gå i helsekosten og købe en rigtig god og samtidig sund chokolade.
Mange af disse, sunde chokolader, er nu også formet til påskeæg og påskeharer.

Hvorfor er det, at vi vælger, at stille vores eget liv på spil, for et hurtigt fix?

Mange er blevet afhængig af sukkeret og hjernen er vand til, at få sukkeret “klædt ud” i en bestemt form.
Det vil sige: Når du er vand til at spise fx alm. chokolade er det det din hjerne vil huske, næste gang den får lyst til noget, at holde sig kørende på.
Hjernen husker, at sidst den var i en nødsituation, eller en nydelses situration, fik den en bestemt form for mad, her fx chokolade fra supermarkedet.
Derfor bede din hjerne om, at få det det samme, som du købte sidst, du var i denne situration. Du køber det, nyder det, alle er glade, indtil næste gang, du skal have et nyt fix. Så starter det nemlig forfra.

På få dage kan du faktisk vende dette om, så du i stedet for, at hige efter en plade Marabou, vil få lyst til rigtig chokolade eller noget helt andet.
Prøv at vælge noget ud, som du tænker kunne være godt, for dig, at spise i stedet for og, hver gang du får lyst til din Marabou, spiser du den udvalgte fødevare, i stedet for din Marabou. Efter få dage, vil du nu begynde, at få lyst til den nye fødevare i stedet.
Det er lidt svært, de to første par dage, men så bliver det nemmere og dit blodsukker vil blive stabiliseret og ikke hive dig ind i de utallige sving, i løbet af dagen og befale dig at spise og drikke mærkelige sukkerholdige fødevare.

Jeg håber du vil prøve eksperimentet af, som jeg selv har afprøvet flere gange. Jeg har også hjulpet mange af mine klienter ud, af deres sukker afhængighed, på denne måde.
Det er nu også bevidst, fra læger i USA, at det virker og, at du kan omprogrammere din hjerne, til at få lyst til noget sundt.

Held og lykke med eksperimentet:)

HUSK der er Raw Chokoladeworkshop i maj

Meld dig til NU og modtag 50 % rabat 🙂 KLIK HER for tilmelding. 

Hvis du vil prøve kræfter med din egen chokolade, så er der her en virkelig god og nem raw chokolade opskrift:
Hampefroe-chokolade

60 g. kakaosmør (smeltet over vandbad ved svag varme)
3 spsk kakaopulver
1 spsk. lucuma
1 spsk. cashewsmør
1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
Lidt fint Himalayasalt, havssalt, eller 1/2 tsk. Tamari (soya uden hvede)
Sødemiddel efter eget valg. Fx. 1/2 spsk. honning, agave, ahornsirup, kokosblomstsukker eller-sirup.
Tilsæt gerne hele hampefrø, gojibær, forskellige slags hakkede nødder, morbær, incabær eller bare alm. tranebær, rosiner, hakkede figner eller dadler.

Alt røres godt sammen og fordeles nu i små silikoneforme eller en søre form med film.

Alle ingredienser fås i helsekosten eller over nettet.

 

Vil du gerne have alle de lækre opskrifter direkte i din indbakke?

Skriv dig op til nyhedsbrevet HER

Rigtig god fornøjelse 🙂

Om Mie Kronholm