Hveder skal der til, og så på en 1. maj.

Hvederne bliver modtaget med blandede følelser, hos mange danskere.

Nogen kan lide hveder, andre kan ikke. Nogen er kede af hvedens indvirkning på deres krop fx oppustethed, dårlig mave, forstoppelse, hoedpine mm. Andre er ikke nået dertil, hvor de kan mærke denne virkning endnu. Der er også dem, der er helt lige glade og bare spiser hvederne fordi “Det gør man da”.

Hvilken person er du?
Jeg er selv den person der virkelig godt kan lide hveder og gerne med en masse saltet smør på.
Det er bare ikke en mulighed for mig mere og har ikke været det, i en del år, da jeg bliver meget syg, hvis jeg indtager bla. hvede.

Det var en af grundende til at jeg fandt vejen til Raw Fooden og har været vild med denne livsstil lige siden. Her kan jeg nemlig tåle det hele, undtagen tomaterne og jeg syntes det er fantastisk at noget der smager SÅ godt, samtidig kan være SÅ sundt.

Jeg har altid elsket, at være i køkkenet og bagte alle mulige ting og da jeg fandt Raw Fooden, kastede jeg mig også ind i “bage-“kunstens verden her.

Her har jeg bland meget andet også udviklet Raw Hveder.
Jeg vil gerne introducere dig for mine egne hveder, som er både sunde og smager HELT fantastisk.

Så har du i hvert fald et virkelig godt alternativ, til dine hveder i år og alle de kommende.
Du kan også sagten lave dem på andre tidspunkter af året, da de også fungere rigtig fint, som alternativ til de traditionelle teboller til fødselsdagsbordet.

Raw Lækre Hveder

Raw Lækre Hveder

100 g. squash (uden skrald)
30 g. kokosflager
1,5 tsk. stødt kardemomme
1/4 tsk. salt
25 g. yacon sirup
Ca. 3,5 dl. kokosvand

35 g. lyse hørfrø (kørt til mel)
100 g. spiret og dehydreret boghveder (kørt til mel)
20 g. husk skalder (kørt til mel)

Blend de første 6 ingredienser godt sammen i en blender, til en ensartet masse.
Bland den våde masse, sammen med resten af ingredienserne i en skål og bland det hele godt sammen.
Form 6-7 små boller (ikke for høje) og kom dem over på sliplet papiret til dehydratoren.
Dehydrer i ca. 8 timer. Nu kan du enten bare vende dem, eller du kan skære dem igennem, inden du dehydrere dem færdig på Flet-pladen eller net-papiret, i ca. 2 timer.
Spis dem med raw nutella, (se bloggen på The Raw), raw marmelade, som du kan lave af blendet bær med sødemiddel fx. ahornsirup, honning, yacon sirup eller stevia og chiafrø.
Du kan også bruge raw ost, (se bloggen på The Raw), eller en raw nødepasta.

Gør dit køkken til din legeplads 😉

Rigtig god fornøjelse 🙂

HUSK: Hvis du er interesseret i, at få yderligere hjælp til, dit varige vægttab, tilbyder jeg lige nu 90 dages Mentor Vægttabsforløb.

Ansøg om en GRATIS & UFORPLIGTET samtale, om hele forløbet HER

Jeg håber du får en fantastisk uge.

Mange kærlige hilsner

Mie Kronholm

Mie2