Jeg ville ønske jeg kunne gøre det for dig.

Set udefra er et vægttab utrolig nemt. Du skal jo bare ændre din kost og så dyrke noget motion.
Desværre når du står midt i ønsket om et varigt vægttab, kan det syntes som en uendelig vej. Der ud over, kommer også, at du desværre ikke kommer ret langt, hvis ikke du tager grundigt fat. i dine kostvanerne først.

Det kan være svært at holde ud, fordi tanker som:
– Hvornår sker der noget?
– Hvorfor taber jeg mig pludselig ikke mere?
– Hvorfor taber de andre sig og jeg gør ikke?

Der er mange forskellige mennesker og mange forkellige faser, for de forskellige kroppe, at komme igennem. Derfor er et vægttab også individuelt, fra person til person.
Der er mange der giver op på vejen og endnu flere, der giver op efter en uge.
Især på en slankekur, er det utrolig nemt, at komme ind i yoyo-vægten, fordi du skal undvære en masse af det du plejer at spise. Derfor kommer der meget fokus på alt det, der skal undværes i stedet for, at tilsætte noget andet, bedre, men mindst lige så velsmagende.

Så snart der er nogen der siger, det her må du ikke, så vil du af natur, det du ikke må.
I stedet for at hoppe på slankekur, vil jeg opfordre dig til, at ændre livsstil og leve et liv med sund mad, som ikke er kedeligt, men både smager fantastisk og ser festligt ud.
Hvis nu du tilsatte noget af det gode fra kosten, som også er sundt og sagde: Det her må du gerne få, og med et åbent sind, prøver alternativet i en uge, så vil du mærke hvordan du, mere og mere, får lyst til det nye, i stedet for det gamle.
Kroppen husker nemlig rigtig godt og fx. det den fik til morgenmad, er det den begynder at trænge til, når det igen bliver tid til, at får nye forsyninger ind til cellerne.
Kroppen husker også hvad den fik, sidst den var stresset, ked af det, var til træning eller til fødselsdag med veninderne og næste gang den kommer i de siturationer, forventer din krop at få det samme for at “overleve”.
Derfor kan du også omprogrammere din hjerne til, at få lyst til det sunde, i stedet for det usunde, men det vil taget en til to uger, alt efter hvor slemme dine syndere er.

Fordi jeg selv har været der, hvor jeg ikke anede andet end, at jeg troede, at en pizza med iceberg salat og dressing var sundt, er jeg udemærket klar over, at det kan være en lang og kroget vej, til et varigt vægttab. Når først du kommer ind på den rigtige vej og har gjort det lidt tid, vil du blive så glad for den nyvundet energi, gode humør, lettere tilgang til travle dage og en kalender der trænger til en detox-kur for alle aftalerne, at du ville ønske at du havde startet for længe siden.

Iphone-005-300x202

Hvis jeg kunne gøre det for dig, havde jeg allerede gjort det, det lover jeg, men det kan jeg ikke.
Det er kun en der kan vende din vogn og det er dig, men jeg vil hjælpe dig hele vejen ved siden af og stødte, råde, vejlede og samle dig op igen hvis du skulle falde af.
Det er kun menneskeligt at fejle og falde af i visse siturationer, derfor er det ikke slut og færdigt. Det er op på hesten igen og fortsætte.
Der er desværre ikke nogen der er kommet igennem livet uden knubs. men derfor fortsætter vi alligevel. Fordi der kun er en vej og det er frem. Selv om det nogen gange ser ud som om det er to skridt tilbage 😉

HUSK: Hvis du er interesseret i, at få yderligere hjælp til, dit varige vægttab, tilbyder jeg lige nu 90 dages Mentor Vægttabsforløb.
Ansøg om en GRATIS samtale om hele forløbet HER

Jeg håber du får en fantastisk uge.

Mange kærlige hilsner

Mie Kronholm

Mie2