Motion på din rejse.

Jeg har taget mit hjem på nakken og rejser i øjeblikket rundt, med dig i min kuffert, for at få en masse god viden og inspiration, til en fantastisk livsstil, til dig derhjemme i Danmark.

images  TitanFlashX2Pink

Danmark har nogle ok gode bud, på en sund livsstil, men der er så meget mere at hente, i verden omkring Danmark. USA, for eksempel, er jo bare altid længere fremme og her er det muligt at hente en rigtig god portion viden, hjem til dig.

Jeg er startet ud med, at bo en god månedstid i Los Angeles. Her havde jeg forberedt mig med div. trænings dvd´er, som jeg havde fået lagt ind i min MAC hjemmefra. Derved var jeg sikker på, at jeg ikke ville kommet til, at savne træning, af nogen slags.
Der gik lige en enkelt uge, så kunne jeg ikke holde mig i skindet længere. Jeg blev ved med at komme forbi et træningscenter, der tilbyder træningsformen Barre.
Barre er en træningsform, der så småt er kommet til Danmark, men indtil nu, er det kun et par få steder i København, der tilbyder Barre og desværre er der ikke mange, der kender denne træningsform endnu.
Da jeg selv har dyrket meget Body-sds træning og samtidig har været medlem af fitness dk og en yoga instruktør der giver mig den sorteste samvittighed over, at jeg ikke har haft tid til, at komme til hans yogatimer, så meget som jeg gjorde inden Body-sds uddannelsen, har jeg simpelthen ikke haft tid til, at afprøve træningsformen Barre i Danmark.

Det er sjovt, som jeg altid støder ind, i de mest eftertragtede og respekterede træningsformer og -steder.
Når jeg har nævnt for nogen, at jeg træner hos Physique 57, bliver det helt stille og får store øjne og de siger benovet: Wow træner du virkelig hos 57? Det er jo et af de vildeste steder.
Jeg må ærligt indrømme, at instruktørerne giver mig kamp til stregen, men jeg begynder da at kunne klare en hel time, uden at føle, at mine lår, brænder helt i stykker.
Sjovt nok, har jeg aldrig ondt dagen efter, men jeg skal love for, at det er smerte, hele vejen igennem, den time det tager.
Noget jeg rigtig godt kan lide er, at de snakker konstant, så du ikke har tid til, at tænke: Av, Øv, Åh nej, Hvad er klokken?
Lige som jeg selv godt kan lide, går de også ind og arbejder med de helt små muskler, med små bevægelser. Alle sammen forholdsvis lette øvelser, men drøn sværere at udfører, når du skal gøre dem korrekt og når du laver dem korrekt, se du resultater, efter ganske få gange. De går rundt og justerer hele tiden. Ikke noget med, at de selv skal træne med, som i et andet fitness dk center. Næ de er der for dig og KUN dig.

xtend_barre1 orig

Jeg ved godt, at det ikke er alle, der syntes det er fedt at træne, være aktiv eller lignende, men det syntes jeg.
Jeg nyder i den grad, hvad træning gør ved min krop, min energi, mit humør og hele min kropsholdning.
Nej, det er ikke hver dag, at jeg springer ud af sengen, hopper rundt på gulvet og skriger JAAAAA , jeg skal hen og træne, men tit og ofte, er jeg mere end glad for tanken og jeg ved, at jeg har det total fedt bagefter.
Er det nu ikke en af de dage, hvor jeg hopper ud af sengen, så kommer jeg alligevel afsted, med en god indprentet tanke: Det kan godt være jeg ikke syntes det er særlig fedt lige nu, men hey, om en time er det overstået og jeg ved, at jeg har det mega fedt bagefter.

HUSK: Hvis du er interesseret i, at få yderligere hjælp til, dit varige vægttab, tilbyder jeg lige nu 90 dages Mentor Vægttabsforløb.
Ansøg om en GRATIS samtale om hele forløbet HER

Mange kærlige hilsner

Mie Kronholm

Mie2