Spaghetti til alle aldre
Ingredienser
- 2 store zucchini squash, som laves til spaghetti i spiraliceren
Sauce:
- 100 g. mandler
- 50 g. solsikkekerner
- 1 spsk. rødløg
- 1 spsk. b-gærflager fås i helsekosten
- 1 spsk. god olivenolie
- ½ spsk. timian
- 1 peberfrugt, brug gerne hele frugten inkl. kerner, men smid stilken fra.
- 1 tsk. salt og lidt peber
- Ca. 3,5 dl. nøddemælk*
- ,
* Nøddemælk
- Købes færdiglavet i helsekosten eller i supermarkedet. Eller du kan lave den selv af:
- 1 l. vand blendet med 2 dl. mandler, hassel- eller andre nødder. Blend i ca. 1 min, alt efter hvor kraftig din blender er.
- Si massen og gem nødde-“pulpen” i en box i fryseren, til du har nok til at bruge til fx. brød eller kage.
Fremgansmåde
- Blend alle ingredienserne til saucen godt sammen og bland med squash spaghetti´en
- Server med det samme og drys evt. med hampefrø, gojibær, spirulina-crunch, incabær mm.