Mellemmåltider kan være svære at finde på.

Kender du det. Du står om morgenen og tænker: Ej jeg er ikke særlig sulten og jeg er jo hjemme igen fra arbejde kl. 17, så jeg har kun brug for lidt frokost til, at komme igennem dagen på. Jeg spiser når jeg kommer hjem fra arbejde.
Det er bare sjældent, at dagen rent faktisk bliver, som vi regner med.
Enten er der overarbejde, frokosten blev indtaget i hast over en samtale, med en kollega eller måske var børnene syge i børnehaven og pædagogerne ringede for, at spørge til råds og derfor var der ikke så meget tid til at nyde frokosten.
På vejen hjem, skal børnene hentes, der skal handles ind og så skal der laves mad.

Har du også prøvet disse dage alt for tit?
Hvem der bare havde en sund snack, der rent faktisk også smagte godt og ikke kostede halvdelen af månedslønnen 😉

Da jeg var på konference i LA i sidste weekend havde jeg forberedt disse barer som er fulde af gode næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
Du kan sagtens lave en stor portion og opbevare i køleskabet eller i fryseren

Energibarer

Gør dit køkken til din legeplads 😉

Rigtig god fornøjelse 🙂

Mie2