Eksperiment med raw nutella fra Raw and More

Jeg har været så heldig, at jeg har modtaget en varerprøve fra Raw and More som er en online butik der bl.a. forhandler rigtig mange raw produkter og super foods, i rigtig god kvalitet.

De har lige fået denne meget lækre chokolade smørerpålæg = Activated Chokolate Almond Spread, hjem på lageret, som jeg blev meget positiv overrasket over.
Den måtte jeg straks eksperimentere med og det kom der nogle meget lækre raw chokolader ud af.

Du kan blandt andet bruge den chokoladesmørerpålæg som fyld, i din chokolade, eller du kan blande den op med din raw chokolade, inden du kommer chokoladen i forme.

Prøv selv med disse 2 opskrifter:

 

Raw chocolate Almund joy

Fyldt chokolade:
60 g. kakaosmør
Lidt salt
10 g. cashewsmør
20 g. kakao
12 g. lucuma
12 g. yacon pulver
1 tsk. vaniljepulver
2 dråber stevia toffee
Bland det hele godt sammen og fordel lidt chokolade i dine forme så det kommer helt op ad kanterne, så der bliver dannet en hul skald. Stil derefter formene koldt, så skallerne størkner.
Fordel lidt Activated Chokolate Almond Spread i skallerne og fordel nu lidt mere raw chokolade over, så du danner et låg.
Stil chokoladerne koldt ca. 30 min.

ELLER

Du kan også blande:
4 spsk. af den flydende raw chokolade, med 2 spsk. Activated Chokolate Almond Spread og fordel nu den flydende chokolade i små forme efter eget ønske.
Stil koldt ca. 30 min.

Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂

HUSK: Hvis du er interesseret i, at få yderligere hjælp til, dit varige vægttab, tilbyder jeg lige nu 90 dages Mentor Vægttabsforløb.

Ansøg om en GRATIS & UFORPLIGTET samtale, om hele forløbet HER

Mie2