Starten på din sommermorgen

Det vigtigste måltid på dagen er din morgenmad. Det er her du gør kroppen klar til dagen og sørger for et godt fundament, som din krop kan stå på hele dagen, også i de udfordrende situationer.

Nu er det jo ferietid og mange kommer desværre også til at holde ferie fra deres nye livsstil, selv om det jo var her, at du havde planlagt, at du rigtig skulle være god ved dig selv og komme rigtig godt ind i din nye livsstil, så du er top klar og inde i alle rutinerne, når du starter på arbejde igen.

Hvis du sørge for at starte din dag med et sundt og velnærende morgenmåltid, så har du allerede her hjulpet dig selv med ikke, at falde i sukkerpotten, mange gang i løbet af dagen.
Når du har en god grobund og stabilitet fra starten af, så søger kroppen ikke de hurtige fix som ellers.

Det du starter din dag ud med er også det du får lyst til senere på dagen.
Så hvis du starter din dag med fx toastbrød, syltetøj og ost, så er det de samme ingredienser = sukker, hvede og mælkeprodukter, som din korp vil søge efter, når den endnu engang har brug for ny energi.
Disse ingredienser holder heller ikke din krop stabil, da det er ingredienser, der får dit blodsukker i vejret på kort tid og falder igen, efter relativt kort tid, så du igen skal have et nyt kick. Du vil ende med at have en indre rutchebane i dit blodsukker og lide af hovedpine, dårligt humør, være ustabil og utilrengelig i din væremåde.
Det er det ingen, hverken dig selv, eller dem omkring dig, der syntes, er særlig rart.

Hvad kan du gøre?
Er du på ferie og skal have morgenmad på hotellet, så tjek hotellet ud over nettet, eller send dem en mail og spørg dem, hvad de servere til morgenmad, hvis det altså er med i prisen.
Hvis du ikke har morgenmad med i prisen, men skal bo i lejlighed, på camping eller lign. kan du tjekke indkøbsmulighederne ud hjemmefra og derved være klar allerede ved ankomsten til, at fortsætte din nye livsstil.

Det er også altid muligt, at tage noget med hjemmefra i kufferten.
Jeg laver altid selv en blanding af mine chiafrø og dvs. superfoods-pulvere og tager med i små poser, så jeg har morgenmaden med, i hvert fald de første par dage. Så skal jeg bare iblande vand.
Du kan også tage dine hjemmelavede Raw Crackers eller knækbrød med i bagagen, så behøver du bare, at købe lidt at komme på, som fx en avocado.

Prøv fx. disse super lækre Raw knækbrød
Pst… Du kan sagtens lave dem i ovnen, hvis du ikke er den heldige ejer af en dehydrator.

5 g. tørrede brændenælder
70 g. græskarkerner
20 g. lyse hørfrø
80 g. mørke hørfrø
1 tsk. urtesalt
1 spsk. b-gær
1 tsk. tamari
Ca. 1 ½ dl. vand

Sæt hørfrøene i blød i vand så det dækker frøene i ca. 30 min.
Bland resten af ingredienserne i og fordel på plader med papir og dehydrer i ca. 6 timer, inden du skærer dem til og vender dem en gang.
Dehydrer færdig, ca. 4 timer.

Gør Dit Køkken Til Din Legeplads

Rigtig god fornøjelse 🙂

HUSK: Hvis du er interesseret i, at få yderligere hjælp til, dit varige vægttab, tilbyder jeg lige nu 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Ansøg om en GRATIS & UFORPLIGTET samtale, om hele forløbet HER

Jeg håber du får en fantastisk uge.

Mange kærlige hilsner
Mie Kronholm

Mie2

Tilmeld dig nyhedsbrevet her og få besked når vi har nye spændende workshops, events m.m.
Ved indmeldelse modtager du også et GRATIS opskriftshæfte med lækre raw food opskrifter!

free_bee_front