Koldskål til dine sommerdage, -aftener og… til morgenmad ;)

Varmen er sat ind og selv ikke jeg, spiser den samme mænge raw chokolade, som jeg ellers sagtens kan gøre.

Det er naturligt nok, at vi følger vejret i vores spisevaner og nu hvor det er blevet varmere i vejret, er det de mere lette fødevare, der får plads på vores tallerkener.

Samtidig bliver det jo også sæson for bær og ærter og det er noget jeg virkelig glæder mig over. Jeg ikke mulighed for selv, at dyrke den slags, men glæder mig over, at et sted som Tovehallerne, giver nogle rigtig gode muligheder for, at få en masse gode sommer-frugt og -grøntsager, i god økologisk kvalitet. Det er desværre ikke altid, at supermarkederne kan være helt med her.

Der er mange der spørger mig, om ikke det tager lang tid, at lave alt det raw food jeg lever af.
Svaret får du her: Nej det gør det ikke.
Det tager oven i købet tit kortere tid, end hvis du skal stege, brase og koge alle dine ting. Og på denne tid af året, er det jo bare at købe fx. en bakke ærter og jordbær, så er der ellers dømt luksus mad.

IMG_5370

Selvfølgelig skal jeg have andet end jordbære og ærter, men nu starter jeg altid min dag på min helt grønne smoothie og nogle timer senere, spiser jeg min chiagrød, som er fuld af en masse superfoods, så allerede fra morgenstunden, bliver jeg rigeligt dækket ind, med gode vitamine, mineraler og proteiner.

Meget raw food, som ser lidt mere avanceret ud, tager lidt længere tid, før det er færdigt, men det er jo ikke noget, der går ud over min tid, da det er noget der passer sig selv.
Fx. brød, wraps, tærter og koldskål med kammerjunker, er alt sammen noget der passer sig selv, i min dehydrator, undtagen koldskålen, som står på køkkenbordet og fermentere af sig selv i ca. 48 timer.

Det vil sige at det mere planlægningen, du skal blive god til.

Har du afprøvet den super lækre raw koldskål? Du kan lave den på mange måder, den udgave som jeg selv bedst kan lidt i øjeblikket, er den fermenterede, som også er den mest simple at lave, den anden kan godt virke lidt mere avanceret, hvis ikke du har et fuldt opfyldt raw food køkken, med alle de ingredienser der tit bliver brugt heri.

Både raw koldskål og -kammerjunker, kan spises morgen, middag og aften 🙂

Raw Probiotisk Koldskål

Klik på billedet, for at komme til opskriften

 

Gør Dit Køkken Til Din Legeplads

Rigtig god fornøjelse 🙂

HUSK: Hvis du er interesseret i, at få yderligere hjælp til, dit varige vægttab, tilbyder jeg lige nu 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Ansøg om en GRATIS & UFORPLIGTET samtale, om hele forløbet HER

Jeg håber du får en fantastisk uge.

Mie2

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER og få besked når vi har nye spændende workshops, events m.m.
Ved indmeldelse modtager du også et GRATIS opskriftshæfte med lækre raw food opskrifter!

free_bee_front