Rawbarberkage

Rawbarberkage
 
Ingredienser
Bund:
  • 8 dadler
  • 1 spsk. kokosolie (speltet)
  • 1 tsk. kakaosmør (smeltet)
  • 1 dl. paranødder eller de nødder du selv foretrækker.
  • 1½ spsk. carob eller kakao
  • Lidt salt
Fyld:
  • 15 g. kakaosmør (smeltet)
  • 15 g. kokosolie (smeltet)
  • 100 g macadamianødder eller cashewnødder, gerne blød i ca 2 timer
  • 15 g. lucuma
  • 210 g. rabarber
  • Lidt havsalt
  • 2 spsk. vaniljepulver, ikke sukker
  • Ca 3 spsk. ahornsirup, honning, xylitol eller lidt stevia
Fremgansmåde
Bund:
  1. Kør dadlerne i food processoren til de er godt hakket. Kom resten af ingredienserne i og kør igen til dejlignende konsistens. Pres ud i en springform ca. 16 cm. foret med film
Fyld:
  1. Alt blendes godt. Enten i en kraftig blender eller i en food processor. Fordel over bunden og stilles koldt nogle timer.
  2. Pynt gerne med tynde skiver rabarber og grøn kokosmel (kokos blandet med spirulina- eller hvedegræspulver)