Chokoladen, der IKKE feder 🙂
Ingredienser
- 60 g. kakaosmør (smeltet over vandbad ved svag varme)
- 3 spsk kakaopulver
- 1 spsk. lucuma
- 1 spsk. cashewsmør
- 1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
- Lidt fint Himalaya salt, havssalt, eller ½ tsk. Tamari (soya uden hvede)
- Sødemiddel efter eget valg. Fx. ½ spsk. honning, agave, ahornsirup eller et par dråber stevia toffee
- Tilsæt gerne hele hampefrø, gojibær, forskellige slags hakkede nødder, morbær, incabær eller bare alm. tranebær, rosiner, hakkede figner eller dadler.
- Alt røres godt sammen og fordeles nu i små silikoneforme eller en søre form med film.
- Alle ingredienser fås i helsekosten eller over nettet hos fx. Raw and More
Fremgansmåde
- Tilsæt gerne hele hampefrø, gojibær, forskellige slags hakkede nødder, morbær, incabær eller bare alm. tranebær, rosiner, hakkede figner eller dadler.
- Alt røres godt sammen og fordeles nu i små silikoneforme eller en søre form med film.
- Alle ingredienser fås i helsekosten eller over nettet hos fx. Raw and More