Chokoladen, der IKKE feder :)

 

Chokoladen, der IKKE feder 🙂
 
Ingredienser
  • 60 g. kakaosmør (smeltet over vandbad ved svag varme)
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 spsk. lucuma
  • 1 spsk. cashewsmør
  • 1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
  • Lidt fint Himalaya salt, havssalt, eller ½ tsk. Tamari (soya uden hvede)
  • Sødemiddel efter eget valg. Fx. ½ spsk. honning, agave, ahornsirup eller et par dråber stevia toffee
  • Tilsæt gerne hele hampefrø, gojibær, forskellige slags hakkede nødder, morbær, incabær eller bare alm. tranebær, rosiner, hakkede figner eller dadler.
  • Alt røres godt sammen og fordeles nu i små silikoneforme eller en søre form med film.
  • Alle ingredienser fås i helsekosten eller over nettet hos fx. Raw and More
Fremgansmåde
  1. Tilsæt gerne hele hampefrø, gojibær, forskellige slags hakkede nødder, morbær, incabær eller bare alm. tranebær, rosiner, hakkede figner eller dadler.
  2. Alt røres godt sammen og fordeles nu i små silikoneforme eller en søre form med film.
  3. Alle ingredienser fås i helsekosten eller over nettet hos fx. Raw and More