Raw-Kager og andre lækkerier :)

En ting er at være fornuftig i dine hovedmåltider, som jeg har hjulpet dig med, i de sidste 3 uger. Nemlig med din morgen-, middag- og aftensmad. Men hvad gør du når dagen er ved at være omme, dejser om i sofaen og klikker rundt på et par tilfældige tv-kanaler. Nu er det din tid, helt alene og det skal nydes.

Det er på disse timer at det er ALLER sværest, ikke at falde i sukkerpotten. Når du skal forkæles og belønnes for dages udfordringer.

Du ved jo, lige så godt som jeg, at hvis der er noget usundt i skabene, så bliver det spist. Lige meget hvor meget vi fortæller os selv, at det ikke er sundt at spise en plade Marabou og at den bare skal ligge bagerst i skabet, til en særlig lejlighed, så er der pludselig en meget særlig lejlighed kl. 20:30 til at spise den plade Marabou, som ligger skjult aller bagerst i skabet.
Den ligger oven i købet helt gemt, bag ved alt andet i skabet, så du ikke kan se den. Bag mel, gryn, nødder, krydderier og te. Men din hjerne ved, at der er en plade Marabou derinde i skabet og den skal der lige kigges lidt på….

Det er selvfølgelig bare, et par enkelte stykker som skal smages af chokoladen, fordi du ved jo godt, at det ikke er helt ok at spise, men idag har du fortjent det, det havde du også igår, men igår DER var det i hvert fald også tiltrængt.
I dag har du bare brug for det ekstra energi, som det ene stykke chokolade nok skal give dig.

15 min. senere…

Du tog din plade Marabou med ind i stuen og det ene stykke tog det andet og igen i dag, har du spist en hel plade af den usunde chokolade.
Du har også spist chokoladen alt for sent, så du har problemer med at falde i søvn.
Næste morgen er du helt ødelagt, når du står op og allerede efter en time på arbejdet, begynder du at fylde på med hurtige kulhydrater, af den dårlige slags.
Der er et stykke hvidt brød med ost og syltetøj der finder vejen til dit skrive bord, så er der en sodavand der bliver drukket og til frokost kommer der et stykke kage med på tallerkenen også.
Efter frokost er du om muligt endnu mere træt, så kl. 14 slæber du dig hen til frokoststuen, hvor en kollega har fødselsdagskage med og der får du lige et stykke af herlighederne, så du kan klare den næste time og kl. 15 tager du et stykke mere, for at klare resten af dagen og måske også lige et stykke til at køre hjem på.

Lyder det bekendt?

Altid når jeg spørger mine klienter: Hvad spiser du? Svare de næsten altid: Jeg lever faktisk ret sundt, så jeg forstår ikke hvorfor jeg har denne vægt.
Når jeg så spørge: Hvad fik du at spise på hele dagen igår? Så kommer det sande svar. Fordi, der er altid udsving i det vi “plejer” at gøre. Der er altid en undskyldning for, at hoppe af vognen og gøre noget andet end det vi plejer at gøre.

Hvordan kan du undgår hele denne ruchetur?
I stedet for at du føler, at du skal undvære en hel masse, af det du plejer at spise, så sørg altid for, at have noget med, som du kan tilsætte, i stedet for.
Fx. i stedet for at spise kage på arbejdet, så lav selv nogle dadelkugler, eller raw brownie, som du sagtens kan have med i din madpakke på arbejdet.
Hvis ikke du har overskud til selv at lave dem, så benyt dig af de gode mulighder som der er mange steder i supermarkederne. Selv i 7-Eleven kan du nu købe RawBite = Daddelbare, som er et rigtig godt alternativ, til de almindelige sukker- og hvedefyldte kager.

Hvis du gerne vil give dig i kast med at lave nogle fantastiske kager, proteinbars mm. så klik på billedet herunder og download dit opskrifthæfte, som er fuld af gode sager, både til hverdag og fest.

Fås KUN med Nyhedsbrevet

Rigtig god fornøjelse

 

Er du på Nyhedsbrevslisten?
Hvis du tilmelder dig Nyhedsbrevet, modtager du automatisk den super lækre Opskriftsbog med lækker og lette raw food opskrifter for begyndere. Samtidig modtager du hver uge nye fantastiske opskrifter, bøger, tips og tricks til en fantastisk livsstil.
Du kan tilmelde dig HER og modtag din gratis gave.

Nyhedsbrev1

Rigtig god dag. Jeg håber du vil nyde en masse Raw Lækkerier hele ugen igennem 🙂

Husk at holde øje med nye workshops på www.miekronholm.dk
Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@miekronholm.dk med forspørgsel på event, workshops, opskrifter mm.

Mange kærlige hilsner
Mie Kronholm

Mie 10