Fantastisk Raw Chokolade

Jeg har glædet mig HELT vild, til at give dig uddraget af min chokolade-bog, som ellers kun er til at få fingre i, når du deltager på mine workshops.

I årene fra min allergi for nikkelholdige fødevare startede, og til jeg stødte ind i raw foodens mekka af lækre fristelser, levede jeg et ret turbulent liv.
Jeg gik i bølger fra, at leve SUPER sundt til, at planlagde hvornår jeg kunne være syg, som var i weekenderne ca. 1 gang om måneden.
Jeg vidste, at hvis jeg spiste noget med fx. hvede og/eller sukker, ville jeg ligge brak med virkelig stærke mavesmerter, i 3 dage.
Hvis jeg fx. spiste noget kage en fredag, ville jeg være nogenlunde klar til, at komme på arbejde om mandagen, men hele weekenden skulle hives ud af kalenderen. Så sukker-afhængig var jeg. Jeg planlagde mine sukker trips, nød dem i fulde drag, var syg og kom på benene igen. Og gentog så hele showet, ca. en måned senere.

Selvfølgelig hjalp det mig, at jeg efter nogle måneders total detox, hvorefter jeg begyndte at kunne tåle flere og flere uforarbejdet fødevare, forskellige frugter og grøntsager, men savnet efter alt det jeg havde mistet og det, at være på konstant kur, gjorde mig vanvittig. Jeg higede efter det jeg ikke måtte få, savnede mit sukker og var træt af ikke, at kunne tåle noget som helst.

Først kom Kerne Sund Familie livet og dermed også Umahros kogebøger hvor jeg lærte, at bage med dadler i stedet for sukker. Egenlig var det udemærket, men jeg følte mig aldrig helt hjemme, efter som jeg aldrig har været den store kødspiser.
Efter nogle måneder, hvor jeg faldt mere til ro med de nye måder at leve på, kom jeg tilfældigt med til et raw food foredrag, hvor jeg smagte lidt af retterne, bla. den berømte Raw Brownie.

Jeg vidste, at jeg bla. ikke kunne tåle chokolade og ville efter 2-3 dage begynde, at slå meget ud i ansigtet med store røde og betændte udbrud.
Jeg besluttede mig at smage alligevel. Den smagte jo fantastisk. Smagen af chokolade og de søde dadler sammen, sendte mig til himlen.
Jeg ventede og ventede på de udbrud der burde være kommet i mit ansigt, men de kom aldrig. Jeg blev overmodig, da jeg troede at jeg kunne tåle chokolade igen og spiste alm. chokolade.
Udover at jeg igen slog ud i mit ansigt, lå jeg endnu en gang brak i 3 dage, da jeg havde glemt, at der er sukker i almindelig chokolade.

Jeg faldt helt til ro i mine madvaner igen. Hele stormen af op og nedture fra ultra sund kur, til overspisning af alt det jeg blev syg af, stoppede fra dag et med raw food.
At finde døren til en livsstil hvor jeg er sund, har masser af energi, aldrig mere overvægt eller undervægt, spiser en masse chokolade 😉 som er en af de bedste super foods der findes, fuld af næring til cellerne og ellers bare kan spise uden, at blive hverken syg, deprimeret eller træt, har gjort at jeg har kastet min kærlighed over raw foodens verden og især chokolade.

Læs resten af historien i bogen, som du får med i denne uges nyhedsbrev, lige til at downloade og/eller udskrive til køkkenet.

Jeg håber du vil nyde uddraget af bogen fra start til slut og prøve de opskrifter af, som jeg har udvalgt til dig, så du selv kan komme igang med verdens dejligste spise UDEN at tage på, blive drænet for energi og det gode humør.
Jeg lover dig, det er ikke den kedlige af slagsen, hvor chokoladen smager sundt 😉

Kun til download via nyhedsbrevet

 

Er du på Nyhedsbrevslisten?
Hvis du tilmelder dig Nyhedsbrevet, modtager du automatisk den super lækre Opskriftsbog med lækker og lette raw food opskrifter for begyndere. Samtidig modtager du hver uge nye fantastiske opskrifter, bøger, tips og tricks til en fantastisk livsstil.
Du kan tilmelde dig HER og modtag din gratis gave.

 

Nyhedsbrev1

Rigtig god dag. Jeg håber du vil nyde en masse Raw Lækkerier hele ugen igennem 🙂

Husk at holde øje med nye workshops på www.miekronholm.dk
Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@miekronholm.dk med forspørgsel på event, workshops, opskrifter mm.

Mange kærlige hilsner
Mie Kronholm

Mie 10