“Varm” Raw Chokolade med mandelmælk

 

Raw Chokolade til en lun kop mandelmælk
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 60 g. kakaopasta
  • 30 g. kokossmør
  • ½ tsk. tamari
  • 1 spsk. rigtig raw agave
  • 1 tsk. cashewsmør
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • .
Mandelmælk
Fremgansmåde
Chokoladen:
  1. Smelt kakaopasta og kokossmør over vandbad og kom resten af ingredienserne i.
  2. Fordel i 6 forme og stil koldt.
  3. Lige inden chokoladerne er smeltet helt, kommes en pind eller teske i midten.
  4. Nu er din raw chokolade klar til at blive brugt i en lun kop raw mandelmælk.
  5. Lun en kop mandelmælk i din dehydrator, over vandbad eller ved meget lav varme i en gryde. Hvis du ønsker den RAW, skal du huske at forblive under 42 grader.
  6. Når mandelmælken er lun, hældes den op i en kop og der tilsættes en af dine chokolade"stænger"
  7. Rigtig god fornøjelse 🙂