Nem mad UDEN brød og pålæg.

Jeg håber, at du trods det efterårs-lignende sommervejr, har haft en fantastisk sommer og har fået ladet dine batterier godt op.

Inden jeg takkede af for sommeren medsendte jeg både Indkøbsguiden og et uddrag af min Raw Chokolade bog. Jeg håber virkelig, at du har haft tid, lyst og lejlighed til, at lege med nogen af opskrifterne i bogen. Så er du nemlig ekstra godt rustet til, de næste måneder hvor mange godt kan have lidt ekstra fart over feltet.

Det er oftest når du har travlt, at de forkerte mad-valg kommer. Mange gange kommer det til at handle om, at “overleve” bare 5 min. længer. Fx. Kommer en pose slik fra supermarkedet ned i indkøbskurven til på vejen hjem fra arbejde, et kyllingespyd fra 7-Eleven spises til morgenmad på vej til arbejdet, eller også springes morgenmaden helt over, for at kompencere for det der røg indenbords aftenen før.

Jeg kan huske hvordan jeg selv havde det, inden jeg fik fødevare allergi, inden jeg blev fejldiagnostiseret med akne og fik medicin herfor. Inden jeg blev raw fooder og kunne stoppede med mine planlagte spiseflip, inden jeg vidste hvad alle tilsætningsstofferne rent faktisk gør ved vores kroppe og tiden hvor jeg rent faktisk troede eller ihvertfald bildte mig selv ind, at en pizza med icebergsalat og dressing, var forholdsvist sundt. Dengang spiste jeg bla. sandwich til frokost, fordi det var det nemmeste, spiste croissanter hver dag på arbejdet fordi chefen gav og var overbevidst om, at når der stod et øko-mærke på en vare, var det lig med sundhed.
Tiden hvor jeg kunne spise det jeg havde lyst til.
Men så fik jeg aknemedicin og så var det, at problemerne med maven opstod og der var mange fødevare jeg ikke kunne spise og oven i det, var det ikke akne jeg havde, men allergi over for nikkelholdige fødevare, så der var endnu mere jeg ikke kunne spise.
Hvad hvis dette nu var dig? Hva´ nu hvis du ligepludselig ikke kunne tåle hvede, sukker (hvidt, mørkt, rørsukker) eller mælkeprodukter?
Som jeg siger til mine klienter: Prøv at forestil dig, at alt slags brød, mælkeprodukter og sukker, ikke eksistere. At du ikke må spise noget som helst, som indeholder, bare en lille bitte smule at disse ting. Hvad ville du så gøre?
Enten ville du blive i din fold og prøve at finde noget der lignede fx. Gedemælksprodukter, soyamælksprodukter, glutenfrit brød og sukkerfrit slik.
Eller også ville du, se hvordan du kunne få det aller bedste ud af det, og istedet for at undvære noget, så kunne du tilsætte noget helt nyt  og spændende, som måske oven i købet kunne hjælpe dig med at forbedre og heale din tilstand.

Prøv selv at lege med og stil dig selv spørgsmålet: Hvad nu hvis der hverken fandtes brød eller pålæg i verden? Så kunne du måske spise denne lækre ret i stedet 😉

Og hvad nu hvis du selv kunne lave din egen raw chokolade som er spræng fuld af mineraler?

Hvis du ikke fik fingrene i Indkøbsguiden og uddraget af min Raw Chokoladebog inden ferien, kan du prøve denne opskrift 🙂

 

Er du på Nyhedsbrevslisten?
Hvis du tilmelder dig Nyhedsbrevet, modtager du automatisk den super lækre Opskriftsbog med lækker og lette raw food opskrifter for begyndere. Samtidig modtager du hver uge nye fantastiske opskrifter, bøger, tips og tricks til en fantastisk livsstil.
Du kan tilmelde dig HER og modtag din gratis gave.

Nyhedsbrev1

Rigtig god dag. Jeg håber du vil nyde en masse Raw Lækkerier hele ugen igennem 🙂

Husk at holde øje med nye workshops på www.miekronholm.dk
Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@miekronholm.dk med forspørgsel på event, workshops, opskrifter mm.

Mange kærlige hilsner
Mie Kronholm

Mie 10