A La Tunmousse

A La Tunmousse
 
Forfatter:
Ingredienser
Fyld
  • 85 g. udblødte solsikkekerner (vægt efter udblødning)
  • 80 g. bladselleri
  • 17 g. rødløg
  • 1 spsk. dulse
  • 1 ½ spsk. tørret dild
Dressing
  • 1 stort fed hvidløg
  • 10 g. rødløg
  • 1 ½ tsk. salt
  • 2 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. æbleeddike
  • 100 g. mandler eller cashews (iblød natten over)
  • 1 spsk. malede sennepsfrø
  • 1 dl. kokosvand eller nøddemælk
Fremgansmåde
Fyld
  1. Alt hakkes groft i food processoren med puls-knappen.
Dressing
  1. Alt blendes i food processoren eller blenderen. Det er ok med struktur i dressingen.
  2. Det er en god ide at lave den dagen før, så smagen rigtig kommer frem.