Blåbær Cheesecake

Blåbær Cheesecake
 
Forfatter:
Ingredienser
Bund (kan også sagtens bruges som snackbar/-kugler eller lignende)
  • 100 g kokosflager (kørt til groft mel - ikke pulver)
  • 30 g lyse sesamfrø (kørt til mel)
  • 30 g sorte sesamfrø (kørt til mel)
  • 50 g gojibær (kørt til mel)
  • 100 g lucuma
  • 2 spsk kokossmør
  • 1 spsk kanel
  • 1 spsk ashwaganda (hvis du har det)
  • ¼ tsk salt
  • 5 dråber Stevia toffee eller dit foretrukne sødemiddel
  • Ca. 1 dl kokosvand, sød te eller lignende
Fyld
  • 250 g cashewnødder (i blød i ca. 20 minutter)
  • 2 spsk kokossmør
  • Ca. 2,5 dl kokosvand
  • 125 g blåbær
  • 4 spsk blåbærpulver
  • 1 spsk purple corn ekstakt (hvis du har det)
  • 5 dråber Stevia toffee eller dit foretrukne sødemiddel
Fremgansmåde
Bund
  1. Alt æltes godt sammen, evt. med mere væske, til dejen kan hænge sammen.
  2. Pres dejen let ud i en mellemstørrelse springform og halvt op af siderne.
  3. Stil på køl mens fyldet laves.
Fyld
  1. Alt blendes godt - tilsæt evt. mere kokosvand til det ahr den ønskede konsistens
  2. Hældes over bunden og pyntes med kokosflager, gojibær, pecannødder eller lignende.
  3. Stilles på køl indtil den skal spises.
  4. God fornøjelse 🙂