Bountybars

Bountybars
 
Forfatter:
Ingredienser
Bar
  • 4 dadler (uden sten)
  • 85 g. kokos
  • 1 spsk. vanilje
  • ½ tsk. tamari eller lidt salt
  • 27 g. cashewnødder (i blød ca. 8 timer)
  • 2 tsk. kokosolie (smeltet)
  • 1 spsk. kakaosmør (smeltet)
Overtrækschokolade (mørk)
  • 30 g. kakaosmør (smeltet)
  • Lidt salt
  • 17 g. cashewsmør
  • ½ tsk. vanilje
  • 10 g. carob
  • 5 g. kakao
  • 5 g. lucuma
  • 10 g. yaconpulver eller kokosblomstsukker
Overtrækschokolade (hvid)
  • 30 g. kakaosmør (smeltet)
  • Lidt salt
  • 17 g. cashewsmør
  • 1 tsk. vanilje
  • 14 g. lucuma
  • 10 g. yaconpulver, kokosblomstsukker eller morbærsukker
Fremgansmåde
Bar
  1. Alt blendes meget fint i food processoren. Formes til bars og stilles koldt.
Overtrækschokolade (mørk eller hvid)
  1. Bland det hele godt sammen og dyp barerne heri.