Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Først:
- 3 spsk. Chia-æg (Chiafrø efter iblødsætning)
- 1 spsk. lyse hørfrø
- 2 spsk. sorte sesamfrø
- Lægges i blød i ca. 2 dl. vand, aftenen før.
- '
Efterfølgende:
- 75 g. revet gulerødder
- ½ tsk. havsalt
- 1 spsk. maca
- 1 spsk. risprotein vanilje
- 4-6 dråber stevia toffee
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. muskatnød
- 1 spsk. kokosolie
- Ca. 2,5 dl. væske (vand, kokosvand eller USØDDET nøddemælk)
- *Du kan evt. udvide med grønne superfoods som fx. byggræspulver, spirulina mm, men husk at din grød så vil blive grøn.
Fremgansmåde
- Blend det hele godt sammen, med vand, kokosvand eller nøddemælk, til ønsket konsistens.
- Server i glas med pecannødder og lidt revet gulerod til pynt.
- Du kan også vælge at, undlade at bende gulerødderne med, så der kommer mere struktur i din grød, som det er vist på billedet. Så vender du gulerodsstrimlerne i grøden via håndkraft, efter du har blendet og servere som ovenfor.