Choco-Cups

 

Choco-Cups
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 35 g. kakaosmør
  • 35 g. kokosolie
  • 20 g. kakaopulver
  • ½ tsk. tamari
  • ½ tsk. vaniljepulver, ikke sukker
  • 6 dråber stevia toffee
  • *
Fyld:
  • 20 g. mandelsmør
  • 12 g. kokosolie
  • ½ tsk. havsalt, fintmalet
  • 8 dråber stevia toffee
  • Evt. 1 tsk. tocos eller lucuma
Fremgansmåde
  1. Smelt fedtstofferne ved svag varme over vandbad og bland resten af ingredienserne i.
  2. Hvis du vil lege med superfoods og/eller kinesiske urter, kan du nu tilsætte op til 1,5 spsk. i alt efter ønske.
  3. *
Chokoladen
  1. Fyld lidt af chokoladen i små papirs- eller silikoneforme, så det dækker bunden godt.
  2. Når chokoladen har stået lidt, vil du kunne dreje formen rundt, så chokoladen kommer op ad kanterne og bliver på kanterne. Stil formene i køleskabet, så chokoladen størkner.
Fyld
  1. Rør det hele godt sammen
  2. Hvis du ønsker at bruge superfoods og/eller kinesiske urter, kan du tilsætte op til 1 spsk. nu.
  3. Kom nu 1 tsk. fyld på midten af den størknede chokolade. Fordel mere chokolade over fyldet, så chokoladen dækker fyldet helt.
  4. Stil i køleskabet, så chokoladen størkner helt.
  5. Pynt gerne med mandel splitter.