Choko Cheesecake
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Bund
- 10 dadler uden sten
- 3 spsk. kokosmel
- 1 spsk. kokosolie (smeltet)
- 2 tsk. kakaosmør (smeltet)
- Lidt salt
Fyld
- 150 g. cashewnødder (i blød natten over)
- 1 spsk. citron saft
- ¼ tsk. chili salt
- 2 spsk. kakao
- 2 spsk. carob
- 1 vaniljestang
- 10 g. kakaosmør (smeltet)
- 40 g. kokosolie (smeltet)
- 3-5 spsk. yacon sirup, ahornsirup eller agave
- 20 g. husk
- Ca. 3 dl. kokosvand
Fremgansmåde
Bund
- Kør dadlerne i food processoren til de er hakket igennem.
- Kom olierne og kokosmelet ved og kør igen til alt er godt hakket sammen, men ikke helt æltet sammen.
- Fordel i en form, som er foret med film og pres godt sammen.
- Stil koldt mens fyldet laves.
Fyld
- Alt blendes godt sammen til dej og fordeles over bunden.
- Stil koldt et par timer, inden servering