Choko Cheesecake

Choko Cheesecake
 
Forfatter:
Ingredienser
Bund
  • 10 dadler uden sten
  • 3 spsk. kokosmel
  • 1 spsk. kokosolie (smeltet)
  • 2 tsk. kakaosmør (smeltet)
  • Lidt salt
Fyld
  • 150 g. cashewnødder (i blød natten over)
  • 1 spsk. citron saft
  • ¼ tsk. chili salt
  • 2 spsk. kakao
  • 2 spsk. carob
  • 1 vaniljestang
  • 10 g. kakaosmør (smeltet)
  • 40 g. kokosolie (smeltet)
  • 3-5 spsk. yacon sirup, ahornsirup eller agave
  • 20 g. husk
  • Ca. 3 dl. kokosvand
Fremgansmåde
Bund
  1. Kør dadlerne i food processoren til de er hakket igennem.
  2. Kom olierne og kokosmelet ved og kør igen til alt er godt hakket sammen, men ikke helt æltet sammen.
  3. Fordel i en form, som er foret med film og pres godt sammen.
  4. Stil koldt mens fyldet laves.
Fyld
  1. Alt blendes godt sammen til dej og fordeles over bunden.
  2. Stil koldt et par timer, inden servering