Chokolade for alle

Chokolade for alle
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 60 g. kakaosmør (smeltet)
  • 12 g. xylitol (kørt til pulver i minihakker) eller 20 g. yaconpulver (købes over nettet)
  • 8 g. cashewsmør
  • 10 g. lucuma
  • 5 g. mesquite eller mere lucuma
  • 20 g. kakaopulver
  • 2½ tsk. vaniljepulver
  • ¼ tsk. havsalt af god kvalitet, kørt i din minihakker eller stødt i din morter for at gøre salten helt fin
Fremgansmåde
  1. Alt blandes godt sammen. Herefter kan du bruge chokoladen som du vil.
  2. Enten kan du fordele massen i forme med det samme og herefter drysse med fx. gojibær, incanbær, hampefrø (med og uden skald), tørret blomster, nødder eller tørret frugt.
  3. Eller du kan komme ”fyldet” direkte ned i chokoladen, inden det kommes i formene og derefter fordele chokoladen i formene
  4. Eller del chokoladen op i mindre skåle og prøv dig frem med forskellig gode økologiske ekstrakter og frysetørret frugt.
  5. Jeg vil anbefale at du bruger silikoneforme da de er langt nemmere at bruge til denne slags chokolade.