Chokoladefestivalen 2014

Chokoladefestivalen 2014
 
Forfatter:
Ingredienser
Raw Mørk Chokolade
  • 60 g. kakaosmør (smeltet under 42 grader)
  • 20 g. kakaopulver
  • 12 g. lucuma
  • 12 g. yaconpulver
  • 8 g. cashewsmør
  • ¼ tsk god kvalitets-havsalt (kørt til fint pulver i minihakker. BRUG ALDRIG ALM. BORDSALT)
Raw Jordbærcreme
  • 100 g. cashewnødder (i blød ca. 1 time)
  • 1 tsk. rødbedepulver, juice eller -krystaller
  • 15 g. lucuma
  • 6 g. mesquite eller mere lucuma
  • Ca. 5 dr. stevia
  • 5-8 dr. jordbærekstrakt
  • Ca. 2,5 dl. kokosvand
Fremgansmåde
Raw MørkChokolade
  1. Alt blandes godt og nedkøles nu, under omrøring, til ca. 25 grader.
  2. Fordel i Hårde formene, evt. i forme der ligner kopper, som vist på billedet. Lad formen være fyldt helt op i ca. 30 sek.
  3. Hæld restchokoladen tilbage i skålen, så der kun er skallerne tilbage og lad nu dine chokoladeskaller størkne et køligt sted.
Raw Jordbærcreme
  1. Blend det hele godt sammen og fordel i kopperne. Opbevar på køl, indtil servering.
  2. Både chokoladeskalder og jordbærcrem, kan laves et par dage i forevejen, men vent med at fylde kopperne med creme, indtil de skal serveres.