Chokoladekage med hindbærsurprise

Chokoladekage med hindbærsurprise
 
Forfatter:
Ingredienser
Bund:
  • 80 g. hasselnødder (gerne i blød natten over)
  • 3 spsk. yaconpulver eller andet sødemiddel
  • Lidt god kvalitets salt
  • 4 spsk. kokosolie (smeltet)
  • 1 spsk. maqui, camu camu, baobab eller andet syrligt ”pulver” eller bare citronsaft.
  • '
  • '
Fyld:
  • 250 g. frosne hindbær
  • 2½ avocado
  • 200 g. dadler (uden sten)
  • 1 spsk. mesquite eller mere lucuma
  • 3 spsk. lucuma
  • Evt. 1 spsk. maca
  • Evt. 1½ tsk. 14 Musroom Blend eller andre medicinske svampe (chaga, reishi, cordyceps mfl.)
  • 2 spsk. yaconsirup eller agave
  • 2 spsk. husk
  • 1 tsk. god kvalitets salt
  • 2 modne bananer
  • ½ spsk. camu camu eller citronsaft
  • 25 g. kakaosmør (smeltet)
  • ½ dl. kokosolie (smeltet)
Fremgansmåde
For at lave bunden:
  1. Alt køres godt i food processoren til crumble.
  2. Pres dejen ud i en springform, der er foret med film (størrelse mellem).
  3. Stil koldt mens du laver fyldet
  4. '
  5. '
For at lave fyldet:
  1. Alt, undtagen hindbær, køres grundigt i food processoren, til ensartet dej.
  2. Fordel lidt fyld over bunden og fordel nu de frosne hindbære over, så de står op. Fordel resten af fyldet over hindbærrene, så disse er helt skjult.
  3. Stil koldt indtil servering.
  4. Server gerne med hindbærpuré af mosset hindbær igennem en si, rørt sammen med vaniljepulver og yaconsirup.
  5. '
  6. '
Gør dit køkken til din legeplads 😉
Rigtig god fornøjelse 🙂