Chokoladekage med hindbærsurprise
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Bund:
- 80 g. hasselnødder (gerne i blød natten over)
- 3 spsk. yaconpulver eller andet sødemiddel
- Lidt god kvalitets salt
- 4 spsk. kokosolie (smeltet)
- 1 spsk. maqui, camu camu, baobab eller andet syrligt ”pulver” eller bare citronsaft.
- '
- '
Fyld:
- 250 g. frosne hindbær
- 2½ avocado
- 200 g. dadler (uden sten)
- 1 spsk. mesquite eller mere lucuma
- 3 spsk. lucuma
- Evt. 1 spsk. maca
- Evt. 1½ tsk. 14 Musroom Blend eller andre medicinske svampe (chaga, reishi, cordyceps mfl.)
- 2 spsk. yaconsirup eller agave
- 2 spsk. husk
- 1 tsk. god kvalitets salt
- 2 modne bananer
- ½ spsk. camu camu eller citronsaft
- 25 g. kakaosmør (smeltet)
- ½ dl. kokosolie (smeltet)
Fremgansmåde
For at lave bunden:
- Alt køres godt i food processoren til crumble.
- Pres dejen ud i en springform, der er foret med film (størrelse mellem).
- Stil koldt mens du laver fyldet
- '
- '
For at lave fyldet:
- Alt, undtagen hindbær, køres grundigt i food processoren, til ensartet dej.
- Fordel lidt fyld over bunden og fordel nu de frosne hindbære over, så de står op. Fordel resten af fyldet over hindbærrene, så disse er helt skjult.
- Stil koldt indtil servering.
- Server gerne med hindbærpuré af mosset hindbær igennem en si, rørt sammen med vaniljepulver og yaconsirup.
- '
- '
Gør dit køkken til din legeplads 😉
Rigtig god fornøjelse 🙂