Chokosalat

Chokosalat
 
Forfatter:
Ingredienser
Salat
  • ½ rødkål
  • 1 bundt frisk koriander
  • 2 forårs løg
  • 3 spsk. revet kokos
  • 1 mango
  • 1 spsk. anisfrø
  • 2 spsk. bipollen
  • 2 spsk. hampefrø
  • 3 spsk. chokonibs
Dressing
  • 1 dl. vand
  • ½ spsk. honning
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. cayenne
  • Lidt salt.
Fremgansmåde
Salat
  1. Snit rødkålen fint. Evt. på et juliennejern.
  2. Hak forårsløg og koriander (gem lidt blade til pynt).
  3. Udsten mangoen og fjern kødet fra skralden. (Husk skralden er fantastisk til ansigtsmaske. Gnid indersiden af skralden på dit ansigt, evt. med lidt hybenpulver og lad det side ca. 10 min. Skyld af med lunkent vand og smør med din dagcreme).
  4. Kom alt i en skål og blad det hele godt sammen. Fordel dressingen over og bland igen.
  5. Pynt med friske korianderblade, bipollen og hampefrø.
Dressing
  1. Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen.