Dehydreret Kirsebær
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
- Udsten en heeel masse kirsebær.
- God musik i ørerne eller et rigtig godt podcast, er en god måde at overleve på 😉
Fremgansmåde
- Dehydrer kirsebærende i ca. 24 timer.
- Vend dem rundt og dehydrer færdigt i yderligere ca. 24-48 timer. De skal være HELT tøre (de kan klistrer lidt pga frugt sukker, men du vil kunne mærke forskellen 🙂
- Når de er klar, kommes de i glas og drysses med vaniljepulver. Drys det lidt i lag efterhånden som kirsebærende bliver lagt i glasset.
- Lad den stå i glasset i mange lange måneder og ryst glasset af og til.
- De bliver kun bedre, jo længere de for lov at stå og trække.
- '
- Nu kan du bruge dem i til at lave raw kirsebærsauce, som snack, i din raw granola, i din raw brownie mm 🙂
- '
- Har du nu ikke en dehydrator eller kender nogen der har som du kan låne lidt plads i, så køb og udsten kirsebærrene alligevel og kom dem i fryseren, så er der stadig gode muligheder for en fantastisk kirsebærsauce til jul eller...... måske inden.
- '
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂