Dehydreret Kirsebær

 

Dehydreret Kirsebær
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Udsten en heeel masse kirsebær.
  • God musik i ørerne eller et rigtig godt podcast, er en god måde at overleve på 😉
Fremgansmåde
  1. Dehydrer kirsebærende i ca. 24 timer.
  2. Vend dem rundt og dehydrer færdigt i yderligere ca. 24-48 timer. De skal være HELT tøre (de kan klistrer lidt pga frugt sukker, men du vil kunne mærke forskellen 🙂
  3. Når de er klar, kommes de i glas og drysses med vaniljepulver. Drys det lidt i lag efterhånden som kirsebærende bliver lagt i glasset.
  4. Lad den stå i glasset i mange lange måneder og ryst glasset af og til.
  5. De bliver kun bedre, jo længere de for lov at stå og trække.
  6. '
  7. Nu kan du bruge dem i til at lave raw kirsebærsauce, som snack, i din raw granola, i din raw brownie mm 🙂
  8. '
  9. Har du nu ikke en dehydrator eller kender nogen der har som du kan låne lidt plads i, så køb og udsten kirsebærrene alligevel og kom dem i fryseren, så er der stadig gode muligheder for en fantastisk kirsebærsauce til jul eller...... måske inden.
  10. '
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂