Dessertkugler med Chokoladeovertræk

 

 
Forfatter:
Ingredienser
  • 40 g. spiret og dehydreret boghveder
  • 35 g. paranødder
  • ½ tsk. havsalt
  • 13 g. kokosolie
  • 10 dråber stevia toffee
Overtræk
  • 20 g. kokosolie
  • 8 g. kakao
  • 4 dråber stevia toffee
  • 3 dråber tamari
Fremgansmåde
  1. Kør først boghvederne og salten til fint mel i minihakkeren. Tilsæt paranødderne og kør det hele godt igen til fint mel.Tilsæt kokosolie og stevia og kør det hele godt sammen til ensartet masse.
  2. Form til 12 kugler og stil i køleskabet mens du laver overtrækschokoladen.
Overtræk
  1. Rør det hele godt sammen over vandbad, så kokosolien smelter, lad chokoladen køle lidt af, da den nu nemmere vil danne et tykkere lag chokolade om kuglerne.
  2. Dyp kuglerne i chokoladen og lad dem størkne på en fast flade, som er overtrukket med film.
  3. Drys med flagesalt, et gojibar, farvet kokos, kokosflager, eller flager af guld eller sølv.