Eksperiment med nye varer
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Fyldt chokolade:
- 60 g. kakaosmør
- ¼ tsk god havsalt, pulveriseret
- 8 g. cashewsmør
- 20 g. kakao
- 12 g. lucuma
- 12 g. yacon pulver
- 1 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
- 2 dråber stevia toffee
Fremgansmåde
- Bland det hele godt sammen og fordel lidt chokolade i dine forme så det kommer helt op ad kanterne, så der bliver dannet en hul skald. Stil derefter formene koldt, så skallerne størkner.
- Fordel lidt Activated Chokolate Almond Spread i skallerne og fordel nu lidt mere raw chokolade over, så du danner et låg.
- Stil chokoladerne koldt ca. 30 min.
ELLER
Du kan også blande 1 spsk. af den flydende raw chokolade, med 2 spsk. Activated Chokolate Almond Spread og fordel nu den flydende chokolade i små forme efter eget ønske. Stil koldt ca. 30 min.
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂