Fantastisk Chokoladekage

 

Fantastisk Chokoladekage
 
Forfatter:
Ingredienser
Kagen:
  • 30 g. kakaosmør, smeltet ved svag varme over vandbad.
  • 25 g. kokosolie elle -smør, smeltet ved svag varme over vandbad.
  • 30 g. kokosmælk (dåse, som er pisket op)
  • ———
  • 100 g. paranødder
  • 50 g. valnødder
  • 30 g. kokosflager
  • 30 g. kakaopulver
  • 30 g. lucuma
  • 5 g. mesquite
  • 1 tsk. camucamu eller 2 kapsler Pure Synergy, Pure Radiance C.
  • 10 g. xylitol, pulveriseret
  • 4 dråber stevia toffee (Jeg bruger altid KUN Omica Organic)
  • 2 tsk. vaniljepasta fra en fed vanlijestang eller god kvalitets vaniljepulver.
  • ½ tsk. havsalt
  • ———
Ønsker du at give din kage en ekstra tand op ad superfoodsiden, så tilsæt evt. :
  • 2 kapsler eller tsk. pearl
  • 2 kapsler brain on
  • 2 tsk. reichi
  • 2 tsk. chaga
  • 2 tsk. He Shou Wu
  • 2 kapsler Magu´s Treasure, Dragon Herbs
Icing:
  • 45 g. kokosolie, smeltet ved svag varme over vandbad.
  • 35 g. kokosmælk, dåse, som er pisket op og stået på køl.
  • 25 g. kakaopulver
  • 10 g. lucuma
  • 1 tsk. vaniljepulver af god kvalitet
  • 5 g. xylitol
  • 2 g. stevia toffee
  • ½ tsk. havsalt, malet fint ud
  • Evt 1 tsk. 24 Mushroom Blend
Du kan også lege med at komme, spirulinacruns i toppingen, div. Etherium (Black, Gold, Pink, Red, etc.), Dragon Herbs Tonic Alcemy, Purple Corn, Cayenne, kanel mm.
  • Der er et utal af muligheder i denne kage 🙂
Pynt:
  • Rosenblade, chokonibs, bladguld, afskallet hampefrø, gojibær mm.
Fremgansmåde
Kagen:
  1. Kør nødder og kokosflager i foodprocessoren eller din minihakker til fint mel. Paranødderne kan være svære at få malet helt ud, da der er meget fedt i dem og de klistre hurtigt op ad siderne. Det er helt ok, at der er en smule struktur tilbage i blandingen. Kør evt kakaopulveren sammen med paranødderne, det opsuger lidt af fedtstoffet.
  2. Kom nødde-blandingen op i en skål og bland denne sammen med resten af ingredienserne, undtagen, kokosmælk, kakaosmør og kokossmør.
  3. Bland det hele rigtig godt sammen, inden du tilsætter de 3 fedtstoffer. Bland igen til dejen er godt blandet.
  4. Fordel i springform, foret med film og stil i køleskabet mens du laver icingen.
Icing:
  1. Bland det hele godt sammen og fordel over den kolde kage
Pynt:
  1. Drysses over kagen, inden icingen størkner.