Fantastisk Chokoladekage
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Kagen:
- 30 g. kakaosmør, smeltet ved svag varme over vandbad.
- 25 g. kokosolie elle -smør, smeltet ved svag varme over vandbad.
- 30 g. kokosmælk (dåse, som er pisket op)
- ———
- 100 g. paranødder
- 50 g. valnødder
- 30 g. kokosflager
- 30 g. kakaopulver
- 30 g. lucuma
- 5 g. mesquite
- 1 tsk. camucamu eller 2 kapsler Pure Synergy, Pure Radiance C.
- 10 g. xylitol, pulveriseret
- 4 dråber stevia toffee (Jeg bruger altid KUN Omica Organic)
- 2 tsk. vaniljepasta fra en fed vanlijestang eller god kvalitets vaniljepulver.
- ½ tsk. havsalt
- ———
Ønsker du at give din kage en ekstra tand op ad superfoodsiden, så tilsæt evt. :
- 2 kapsler eller tsk. pearl
- 2 kapsler brain on
- 2 tsk. reichi
- 2 tsk. chaga
- 2 tsk. He Shou Wu
- 2 kapsler Magu´s Treasure, Dragon Herbs
Icing:
- 45 g. kokosolie, smeltet ved svag varme over vandbad.
- 35 g. kokosmælk, dåse, som er pisket op og stået på køl.
- 25 g. kakaopulver
- 10 g. lucuma
- 1 tsk. vaniljepulver af god kvalitet
- 5 g. xylitol
- 2 g. stevia toffee
- ½ tsk. havsalt, malet fint ud
- Evt 1 tsk. 24 Mushroom Blend
Du kan også lege med at komme, spirulinacruns i toppingen, div. Etherium (Black, Gold, Pink, Red, etc.), Dragon Herbs Tonic Alcemy, Purple Corn, Cayenne, kanel mm.
- Der er et utal af muligheder i denne kage 🙂
Pynt:
- Rosenblade, chokonibs, bladguld, afskallet hampefrø, gojibær mm.
Fremgansmåde
Kagen:
- Kør nødder og kokosflager i foodprocessoren eller din minihakker til fint mel. Paranødderne kan være svære at få malet helt ud, da der er meget fedt i dem og de klistre hurtigt op ad siderne. Det er helt ok, at der er en smule struktur tilbage i blandingen. Kør evt kakaopulveren sammen med paranødderne, det opsuger lidt af fedtstoffet.
- Kom nødde-blandingen op i en skål og bland denne sammen med resten af ingredienserne, undtagen, kokosmælk, kakaosmør og kokossmør.
- Bland det hele rigtig godt sammen, inden du tilsætter de 3 fedtstoffer. Bland igen til dejen er godt blandet.
- Fordel i springform, foret med film og stil i køleskabet mens du laver icingen.
Icing:
- Bland det hele godt sammen og fordel over den kolde kage
Pynt:
- Drysses over kagen, inden icingen størkner.