Fastelavnsboller

 

Fastelavnsboller
 
Forfatter:
Ingredienser
Bollene:
  • 75 g. solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder mm eller en blanding
  • 10 dr. stevia toffee
  • 15 g. lucuma
  • 1 tsk. citronsaft
  • ⅕ tsk. salt
  • 20 g chiafrø der er blevet udblødt i lidt vand evt. efter de er kørt til mel i en minihakker.
  • 
Ca. 95 g. plantemælk eller kokosvand
Creme:
  • 75 g cashewnødder
  • 
19 g lucuma
  • 10 g mesquite
  • 5 dr. stevia toffee
  • ½ tsk. rødbedepulver
  • Lidt salt
  • Lidt plantemælk eller kokosvand så det kan køre rundt i blenderen
Fremgansmåde
Bollene:
  1. Alt blendes godt og formes til boller på slip let papir til dehydratoeren.
  2. Dehydrer natten over. De skal stadig være fugtige inden i.
Creme:
  1. Blend det hel godt i til ensartet creme.
  2. Fordel på underen, af de overskåret boller og lær toppen på.
  3. Pynt med raw chokoladesauce som du kan finde under "Chokolade-opskrifter"