Fastelavnsboller

 

 
Forfatter:
Ingredienser
Bollene:
  • 75 g. solsikkekerner
  • 10 dr. stevia toffee
15 g. lucuma
  • 1 tsk. citronsaft
  • ⅕ tsk. salt
  • 20 g chiafrø der er blevet udblødt i lidt vand
  • 
Ca. 95 g. vand
Creme:
  • 75 g cashewnødder
  • 
19 g lucuma
  • 10 g mesquite
  • 5 dr. stevia toffee
  • ½ tsk. rødbedepulver
  • Lidt salt
Fremgansmåde
Bollene:
  1. Alt blendes godt og formes til boller på slip let papir til dehydratoeren.
  2. Dehydrer natten over. De skal stadig være fugtige inden i.
Creme:
  1. Blend det hel godt i til ensartet creme.
  2. Fordel på underen, af de overskåret boller og lær toppen på.
  3. Pynt med raw chokoladesauce