Fermenteret kokosmælks-yoghurt

 

Fermenteret kokosmælks-yoghurt
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 1 dåse kokosmælk (ikke light)
  • 1 kapsel probiotika (jeg bruger Udo´s fra helsekosten)
Fremgansmåde
  1. dåse kokosmælk (ikke light)
  2. kapsel probiotika (jeg bruger Udo´s fra helsekosten)
  3. Når du har åbnet kokosmælken. Kommer du denne i en skål eller et sylender formet “piskeglas” som tit følger med, når du køber en stavblender.
  4. Skil forsigtigt probiotikakapslen ad, ind over kokosmælken, så der ikke går noget til spilde.
  5. Pisk nu, men en håndmixer, i ca. 30-60 sekunder.
  6. Dæk skålen til med film og lad stå ved rumtemperatur i 48 timer. Når kokosmælken dufter syrligt, er den klar til at spise eller opbevares på køl.
  7. Brug yoghurten som du ville bruge almindelig yoghurt.
  8. Tilsæt evt. smag med bananer, jordbære, blåbære eller bare vaniljepulver.
  9. Server som den er eller med hjemmelaet mysli, hakkede nødder og tørret frugt eller friske bær.