Flower Power Chokolade

Flower Power Chokolade
 
Forfatter:
Ingredienser
Første del
  • 20 g kakaosmør
  • 1 spsk. ahornsirup, rigtig raw agave eller 4 dråber stevia toffee
  • 1,5 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
  • ¼ tsk. tamari (soya uden hvede)
  • 2 spsk. lucuma
  • 2 spsk. kakao
Anden del
  • 1 spsk. hele hampefrø
  • 1 spsk. græskarkerner
  • 1 spsk. chokonibs
  • 1 spsk. Flower Powder = Salade De Fleurs fås bla. i Irma eller andet tørret blomster blanding
Fremgansmåde
Første del
  1. Rør de første ingredienser godt sammen.
Anden del
  1. Tilsæt de sidste ingredienser i chokoladen og bland det hele godt sammen.
  2. Fordel i en form med film, folieforme eller små silikoneforme.
  3. Drys med tørret blomster og stil koldt i ca. 30 minutter.