Flower Power Chokolade
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Første del
- 20 g kakaosmør
- 1 spsk. ahornsirup, rigtig raw agave eller 4 dråber stevia toffee
- 1,5 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
- ¼ tsk. tamari (soya uden hvede)
- 2 spsk. lucuma
- 2 spsk. kakao
Anden del
- 1 spsk. hele hampefrø
- 1 spsk. græskarkerner
- 1 spsk. chokonibs
- 1 spsk. Flower Powder = Salade De Fleurs fås bla. i Irma eller andet tørret blomster blanding
Fremgansmåde
Første del
- Rør de første ingredienser godt sammen.
Anden del
- Tilsæt de sidste ingredienser i chokoladen og bland det hele godt sammen.
- Fordel i en form med film, folieforme eller små silikoneforme.
- Drys med tørret blomster og stil koldt i ca. 30 minutter.