Fyldt Squash

 

Fyldt Squash
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 1 squash (delt på langs og udhulet)
Fyld:
  • Indmad fra squash
  • 15 g solsikkekerner (i blød natten over)
  • 30 g. græskarkerner (i blød natten over)
  • 10 g. rødløg
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olie
  • 1 spsk. hybenpulver
  • 30 g. gulerødder
  • ½ rød peberfrugt (uden kerner og stilk)
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 2 spsk. alm. karry
  • 1 spsk. stærk karry
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 spsk. citronsaft
  • ¼ tsk. cayennepeber
Fremgansmåde
  1. Alle ingredienser til fyldet pulses igennem food processoren til ensartet masse.
  2. Fordel i de halve squash og pynt med friske blomster, chokonibs og/eller gojibær.
  3. Top til sidst med basilikum og en raw dressing lavet af udblødte solsikkekerner, kokosvand, æbleeddike og krydderier.