Grund-is til alt

Grund-is til alt
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 100 g. cashewnødder eller solsikkekerner (i blød natten over)
  • 8 yacon pulver
  • 15 g. lucuma
  • Ca. 3 dl. nøddemælk* eller kokosvand
  • 2 tsk. vanilje pulver
  • En anelse salt
Nøddemælk
  • 1 dl. nødder (i blød natten over)
  • 1 l. vand
Fremgansmåde
  1. Alt blendes godt til creme og kommes i isforme.
  2. Stil i fryseren i ca. 5 timer
  3. Du kan evt. med håndkraft, iblande:
  4. dl. udstenede og groft hakkede kirsebær, kiwi, jordbær, bananer, vindruer, mango mm.
  5. Eller:
  6. dl. tørret frugt som fx. morbær, gojibær, groft hakket dadler eller figner mm.
  7. Og så kan du jo selvfølgelig altid bruge et par håndfulde chokonibs 😉
  8. Du kan også dele isen op i 3 dele og iblande 2 spsk. kakao eller carob i den ene del, og blende 10 jordbær i den andel del og så ellers lave en god raw regnbueis.
Nøddemælk
  1. Blend godt i en blender. Si pulpen fra og gem gerne denne i en pose i fryseren til en anden god gang.

 

 

Ingredienser

  • 100 g. cashewnødder eller solsikkekerner (i blød natten over)
  • 8 yacon pulver
  • 15 g. lucuma
  • Ca. 3 dl. nøddemælk* eller kokosvand
  • 2 tsk. vanilje pulver
  • En anelse salt

Alt blendes godt til creme og kommes i isforme.
Stil i fryseren i ca. 5 timer

Du kan evt. med håndkraft, iblande:
2 dl. udstenede og groft hakkede kirsebær, kiwi, jordbær, bananer, vindruer, mango mm.

Eller:
2 dl. tørret frugt som fx. morbær, gojibær, groft hakket dadler eller figner mm.
Og så kan du jo selvfølgelig altid bruge et par håndfulde chokonibs 😉

Du kan også dele isen op i 3 dele og iblande 2 spsk. kakao eller carob i den ene del, og blende 10 jordbær i den andel del og så ellers lave en god raw regnbueis.

*Nøddemælk:

  • 1 dl. nødder (i blød natten over)
  • 1 l. vand

Blend godt i en blender. Si pulpen fra og gem gerne denne i en pose i fryseren til en anden god gang.