Gulerodskage UDEN nødder

 

Gulerodskage UDEN nødder
 
Forfatter:
Ingredienser
Bunden:
  • 70 g. revet kokos
  • 150 g. gulerødder
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. mouskatnød
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 tsk. kanel
  • 20 g. kokosolie
  • 4 dråber stevia eller 10-15 g. pulveriseret xylitol
  • 40 g. færdig pisket kokosmælk fra dåse
  • Evt: Kinesiske urter som: He Shou Wu, Pearl, Astragalus, Reishi, Activate the Qi mfl.
Topping:
  • 100 g. kokosfedt, toppen fra en dåse, som har stået på køl
  • 40 g. kokosmælk fra dåse, som er pisket godt sammen
  • 4 dråber stevia
  • 1,5 spsk. citronsaft
Fremgansmåde
Bunden:
  1. Kør først kokosen til groft mel sammen med salten og kom det over i en skål. Hakket nu gulerødderne godt i minihakkeren og kom gulerødder og resten af ingredienserne i skålen med kokos og salt.
  2. Rør det hele godt sammen.
  3. Klip et stykke bagepapir ud i en cirkel som passer til en tallerken. Fordel fyldet herpå. Pres det hele godt sammen og form til en rund kage.
  4. Stil kagen koldt mens du laver toppingen.
Topping:
  1. Rør alle ingredienserne godt sammen og fordel over kagen.
  2. Pynt med tynde strimler af gulerod.
  3. Stil kagen koldt, indtil servering.