Raw ingefær-cookies med RIGTIG raw chokolade

Raw ingefær-cookies med RIGTIG raw chokolade
 
Forfatter:
Ingredienser
Cookies
  • 100 g. mandler (kørt til mel)
  • 50 g. hasselnødder (kørt til mel)
  • 75 g. lyse sesamfrø (halvdelen kørt til mel)
  • 15 g. yaconpulver*
  • 3 tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. salt
  • 5 g. citronsaft
  • 9-13 g. revet ingefær
  • Evt. 2 dr. stevia
  • Ca. 4 spsk. kokosvand
Chokoladeovertræk
  • 70 g. kakaosmør (smeltet ved svag varme over vandbad)
  • 20 g. kakao
  • 18 g. lucuma
  • 6 g. mesquite eller mere lucuma
  • 15 g. yacon pulver*
Fremgansmåde
Cookies
  1. Bland alt i en skål og lad stå tildækket på køl i 12-24 timer.
  2. Rul dejen ud mellem 2 fryseposer der er klippet op i siden og stikkes ud med småkageudstikkerer.
  3. Dehydrer i ca. 12 timer på fletpapir.
  4. Eller Prøv i ovnen ved svag varme i nogle få timer
  5. Kom småkagerne i fryseren og lav imens chokoladeovertræk
Chokoladeovertræk
  1. Rør det hele godt sammen.
  2. Nu kan du enten dyppe dine cookies i chokoladen eller smøre/dryppe chokoladen oven på cookierne.