Raw ingefær-cookies med RIGTIG raw chokolade
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Cookies
- 100 g. mandler (kørt til mel)
- 50 g. hasselnødder (kørt til mel)
- 75 g. lyse sesamfrø (halvdelen kørt til mel)
- 15 g. yaconpulver*
- 3 tsk. vaniljepulver
- ½ tsk. salt
- 5 g. citronsaft
- 9-13 g. revet ingefær
- Evt. 2 dr. stevia
- Ca. 4 spsk. kokosvand
Chokoladeovertræk
- 70 g. kakaosmør (smeltet ved svag varme over vandbad)
- 20 g. kakao
- 18 g. lucuma
- 6 g. mesquite eller mere lucuma
- 15 g. yacon pulver*
Fremgansmåde
Cookies
- Bland alt i en skål og lad stå tildækket på køl i 12-24 timer.
- Rul dejen ud mellem 2 fryseposer der er klippet op i siden og stikkes ud med småkageudstikkerer.
- Dehydrer i ca. 12 timer på fletpapir.
- Eller Prøv i ovnen ved svag varme i nogle få timer
- Kom småkagerne i fryseren og lav imens chokoladeovertræk
Chokoladeovertræk
- Rør det hele godt sammen.
- Nu kan du enten dyppe dine cookies i chokoladen eller smøre/dryppe chokoladen oven på cookierne.