Kaffe-Chokolade

 

 
Forfatter:
Ingredienser
  • 120 g. kakaosmør, smeltet ved svag varme
  • 30 g. yaconpulver
  • 45 g. kakaopulver
  • ¼ tsk. havsalt af god kvalitet, pulveriseret
  • 18 g. cashewsmør
  • 1,5 spsk. vaniljepulver
  • 30 g. lucuma
  • Evt. 5 g. mesquite
  • 4 dråber stevia toffee
  • 16 hele kaffebønner med kaftig duft
Fremgansmåde
  1. Rør det hele godt sammen, undtagen kaffebønner, til en ensartet flydende chokolade.
  2. Tilsæt kaffebønnerne. Dæk skålen med chokoladen til med husholdningsfilm og lad nu chokoladen størkne og stå ved rumtemperatur i 3-4 dage.
  3. Smelt din chokolade op igen, frasorter kaffebønnerne, eller brug dem i chokoladen som pynt, enten hele eller groft hakket.