Mandelsmør-Toffee med chokolade

 

 

Mandelsmør-Toffee chokolade
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 200 g. mandelsmør eller andet nøddesmør eller tahini (sesamsmør)
  • 32 g. kakao
  • 4 spsk. kokosolie, smeltet
  • 40 g. lucuma
  • Lidt fint havsalt
  • 2-4 spsk. ahornsirup, honning, yaconsirup eller rigtig raw agave. Eller lidt flydende stevia toffee
  • 3 tsk. ren vanilje pulver
  • 4 spsk. kokosvand eller plantemælk
Fremgansmåde
  1. Alt røres godt sammen i en skål og fordeles i en firkantet form med film.
  2. Stil i køleskabet et par timer og skær ud i firkanter der pyntes med fx gojibær, bipollen mm.
  3. Kan også trilles til kugler som efterfølgende trilles i farvet kokos (kokos kørt i minihakkeren med rødbedekrystaller, hvedegræspulver eller lign.).