Peanutbutter & Jam Sandwich

 

Peanutbutter & Jam Sandwich
 
Forfatter:
Ingredienser
Peanutbutter
  • 200 g. jungel peanuts (købes online hos bla. Amazon)
  • 40 g. cashewsmør
  • 2 spsk. mandel olie
  • ½ tsk salt
  • 3 dråber stevia
  • ,
Jam og sandwichbrød:
  • 100 g. bær, hvis frosne, optøet
  • 1 tsk. vanilje
  • 1 spsk. chiafrø
  • Lidt salt
  • 2 dråber stevia
  • .
  • .
Brødende er de samme som opskriften på Raw Hvede. Her er dejen bare bredt ud til flade brød og skåret ud efter dehydreringen. Dejlige saftige, lige som nybagt brød.
Fremgansmåde
Peanutbutter:
  1. Kør dine peanuts i food processoren til de er hakket godt sammen og begynder at blive varme så olien udskilles lidt fra nødderne. (ca. 5-10 min.)
  2. Tilsæt de resterende ingredienser, mens maskinen køre og der vil nu dannes en pasta.
Jam:
  1. Blend alle ingredienserne godt sammen.
  2. Opbevares på køl i ca. 4 dage.
HUSK:
  1. GØR DIT KØKKEN TIL DIN LEGEPLADS
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂