Raw Crackers

 

Raw Crackers
 
Forfatter:
Ingredienser
Brændende Crackers:
  • 5 g. tørrede brændenælder
  • 70 g. græskarkerner
  • 20 g. lyse hørfrø
  • 80 g. mørke hørfrø
  • 1 tsk. urtesalt
  • 1 spsk. b-gær
  • 1 tsk. tamari
  • Ca. 1 ½ dl. vand
  • ,
  • ,
  • ,
Brasil-Crackers:
  • 80 g. paranødder (kørt til mel i kaffekværn eller minihakker)
  • 1 spsk. rødløg
  • 1 tsk. salt
  • 160 g. gulerødder
  • 110 g hørfrø (kørt til mel)
  • Normalt tilsætter jeg også
  • 1½ spsk. merian og ½ spsk. timian
  • ,
  • ,
  • ,
Sol-Crackers:
  • 150 g. lyse hørfrø (kørt til mel)
  • 80 g. solsikkekerner (kørt til mel)
  • 1 tsk. tamari
  • 1 spsk. rødløg (hakket fint)
  • 2 spsk. mild karry
  • Ca. 1 dl. vand
Fremgansmåde
Brændende Crackers:
  1. Sæt hørfrøene i blød i vand så det dækker frøene i ca. 30 min.
  2. Bland resten af ingredienserne i og fordel på plader med papir og dehydrer i ca. 6 timer, inden du skærer dem til og vender dem en gang. Dehydrer færdig, ca. 4 timer.
  3. ,
  4. ,
Brasil-Crackers:
  1. Blend det hele godt med ca. 1 dl. vand. Lad stå ca. 20 min. Fordel på plader med bagepapir.
  2. Bag som ovenfor.
  3. ,
  4. ,
  5. ,
Sol-Crackers:
  1. Bland det hele godt sammen og lad stå ca. 15 min.
  2. Fordel på plader med papir og bag som ovenfor.

Rigtig god fornøjelse med dem alle sammen

HUSK, gør dit køkken til din legeplads 🙂

Mie2