Raw Fudge
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
- 115 g. bløde dadler (uden sten)
- 40 g. cashewsmør
- 25 g. kakaosmør
- 20 g. kokossmør
- ½ tsk. tamari
- 16 lucuma
Fremgansmåde
- Ælt alle ingredienser rigtig godt sammen, gerne i en food processor.
- '
- Hvis du ønsker chokolade fudge, kan du tilsætte 1-2 spsk. kakao.
- Hvis du ønsker mere krydret-/jule-fudge, kan du tilsætte: 1 tsk. kanel, ½ kardemomme, ½ tsk. allehånde, ¼ tsk. ingefær.
- Eller prøv med 1 spsk. kakao og ¼ tsk. chili pulver.
- Du kan også lege med forskellige ekstrakter og tilsætte 1-2 dråber appelsin ekstrakt fra fx. doTerra
- '
- Når alt er æltet godt sammen, presses "dejen" ud i en form med film.
- Stilles på køl og skæres ud når den er størknet.
- '
HUSK:
Gør dit køkken til din legeplads 😉
Rigtig god fornøjelse 🙂