Raw kartoffelsalat og deller

 

Raw kartoffelsalat og deller
 
Forfatter:
Ingredienser
Raw-Deller 😉
  • 130 g. solsikkekerner
  • 60 g. pinjekerner
  • 50 g. grĂŚskarkerner
  • 4 spsk. tørret brĂŚndenĂŚlder
  • 2 spsk. spidskommen
  • 1 spsk. b-gĂŚr
  • 4 spsk. Udo´s olie eller god olivenolie
  • 1 spsk. tamari
  • '
  • '
Raw-Kartoffelsalat:
  • 250 g. søde kartofler (skrĂŚllet og hakket i smĂĽ tern)
  • Til saucen:
  • 110 g. mandler (i blød ca. 24 timer og smuttet)
  • 2 spsk. rødløg, purløg eller ramsløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. stĂŚrk karry
  • 2 spsk. mild karry
  • Lidt peber
  • Ca. 1-2 dl. vand eller kokosvand
FremgansmĂĽde
Raw Deller:
  1. Kør det hele i food processoren, til det former en kugle.
  2. Du kan evt. tilsÌtte lidt vand, hvis det er for tørt.
  3. Tril til kugler pü størrelse med store valnødder.
  4. Tril dem evt. i chokonibs eller lign.
  5. '
  6. '
Kartoffelsalat:
  1. Blendt det hele godt sammen og vend nu dressingen med:
  2. spsk. purløg
  3. spsk. chokonibs og de hakkede kartofler.
  4. '
Pynt gerne med ekstra purløg og chokonibs
  1. '
Server og nyd at foråret er på vej 🙂