Raw-Lækre Hveder

Raw hveder
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 100 g. squash (uden skrald)
  • 30 g. kokosflager
  • 1,5 tsk. stødt kardemomme
  • ¼ tsk. salt
  • 25 g. yacon sirup eller xylitol, eller halvt af hvert
  • Ca. 3,5 dl. kokosvand eller marpel water (Ahorn-vand)
  • 35 g. lyse hørfrø (kørt til mel)
  • 100 g. spiret og dehydreret boghveder (kørt til mel)
  • 20 g. husk skalder (kørt til mel)
Fremgansmåde
  1. Blend de første 6 ingredienser godt sammen i en blender, til en ensartet masse.
  2. Bland den våde masse, sammen med resten af ingredienserne i en skål og bland det hele godt sammen.
  3. Form 6-7 små boller (ikke for høje) og kom dem over på sliplet papiret til dehydratoren.
  4. Dehydrer i ca. 8 timer. Nu kan du enten bare vende dem, eller du kan skære dem igennem, inden du dehydrere dem færdig på Flet-pladen eller net-papiret, i ca. 2 timer.
  5. Spis dem med raw nutella, (se opskriften her på siden), raw marmelade, som du kan lave af blendet bær med sødemiddel fx. ahornsirup, honning, yacon sirup eller stevia og chiafrø.
  6. Du kan også bruge raw ost, (se opskriften her på siden), eller en raw nødepasta.