Raw Probiotisk Koldskål med kammerjunker, all raw :)

 

Raw Probiotisk Koldskål med kammerjunker, all raw 🙂
 
Forfatter:
Ingredienser
Kammerjunker:
  • 20 g. lyse hørfrø (malet til mel)
  • 80 g. mandler (i blød ca- 12-24 timer. Smuttet og malet til mel)
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. agave eller 2-4 dråber flydende kvalitets stevia (det er IKKE den til 50 kr.) eller hva´du foretrækker at søde med
  • Ca.0,5 dl. kokosvand eller nøddemælk
  • '
Koldskål:
2 varianter:
Nr. 1
  • 150 g. cashevnødder eller en dåse kokosmælk, gerne Irmas Øko, den er lettest at arbejde med.
  • 1 kapsel probiotika du skiller ad og bruger indholdet eller 1 tsk. probiotika pulver
  • 6 dl. renset vand (kun ved brug af cashewnødder, IKKE til kokosmælk-variationen)
Nr. 2
  • 150 g. cashewnødder (gerne i blød ca. 20 min)
  • 150 g. macadamianødder (gerne i blød ca. 8 timer)
  • 1,5 spsk. lecithin granulat
  • 3 spsk. citronsaft eller limesaft
  • ¼ tsk. salt
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 banan
  • 1 spsk. lucuma
  • 1 spsk. agave, 2 dr. flydende kvalitets stevia eller hvad du nu foretrækker at søde med.
  • Kokosvand til passende konsistens (ca. 6 dl.)
Fremgansmåde
Raw Kammerjunker:
  1. Alt æltes godt sammen og formes til kugler på størrelse med valnødder.
  2. Læg dem på plader med papir og tryk dem nu let flade.
  3. Dehydrer i ca. 12 timer, inden du skære dem igennem og dehydrere videre i 12-24 timer, alt efter hvor sprøde du vil have dem.
  4. Opbevar dem i en lufttæt beholder.
  5. '
Pst..... Har du ikke en dehydrator, så eksperimenter selv med at bage kammerjunkerne ved svag varme på nederste ribbe i ovnen.
Koldskål:
  1. Blend det hele godt sammen i en blender til en ensartet tyndtflydende creme.
  2. Laver du variant nr. 1, skal denne stå ved stuetemperatur i ca. 24-48 timer, til den dufter syrligt. Herved er det probiotisk koldskål.
  3. Server med raw kammerjunker, friske jordbær, hakkede nødder, morbær, gojibær, CHOKONIBS 😉 eller andet sjovt og super lækkert.
Gør dit køkken til din legeplads 😉
Rigtig god fornøjelse 🙂