Raw Snickerskage

Raw Snickers kage
 
Forfatter:
Ingredienser
Bund
  • 115 g. spiret og dehydreret boghveder (kørt til mel i minihakkeren)
  • 1 dl. smeltet kokosolie
  • ½ tsk. salt
  • 3 spsk. yaconpulver (Eller kokosblomstsukker hvis du foretrækker dette)
  • 2 dråber stevia toffee
  • Ca. 1-2 dl. kokosvand
Mellemlag
  • 4 spsk. peanutbutter (uden sukker)
  • 4 spsk. kokosolie
  • Ca. 1 dl. kokosvand
  • 2-4 dr. stevia toffee
Topping
  • 2,5 dl. kokosolie (smeltet over vandbad)
  • 3 spsk. kakao
  • 3 spsk. lucuma
  • 2 spsk. yaconpulver
  • 3-4 dr. stevia neutral eller toffee
Fremgansmåde
Bund
  1. Bland det hele godt sammen og tryk dejen ud i en form evt. foret med film
Mellemlag
  1. Smelt det hele over vandbad (ikke over 42 grader 😉 Tilsæt evt. lidt mere kokosvand, så cremen kan smøres over bunden.
Topping
  1. Bland det hele godt sammen og fordel over fyldet.
  2. Drys med bipollen, gojibær, peanuts eller lign.
  3. Stil koldt et par timer, til kagen er størknet.
  4. Server og nyd at du kan synde på den sunde måde.
Gør dit køkken til din legeplads og udfold dine idéer på sjoveste vis 🙂