Raw Spaghetti med lækker raw sauce
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Spaghetti
- Suash, gulerødder eller rødbeder
Sauce
- 100 g. mandler
- 50 g. solsikkekerner
- 1 spsk. rødløg
- 1 spsk. b-gærflager fås i helsekosten eller hos netbutikke Raw and More
- 1 spsk. god olivenolie
- ½ spsk. timian
- 1 peberfrugt, brug gerne hele frugten inkl. kerner, men smid stilken fra.
- 1 tsk. salt og lidt peber
- Ca. 3,5 dl. nøddemælk*
*Nøddemælk
- 1 ltr. vand
- 2 dl mandler, hassel- eller andre nødder
Fremgansmåde
Spaghetti
- Lav spaghettien af squash, gulerødder eller rødbede på en spiralizer eller med en grøntsagsskralder. Still dette på bordet i en skål.
Sauce
- Blend det hele godt sammen og server til grøntsags-spaghettien.
*Nøddemælk
- Blend vand og nødder i cirka 1 minut.
- Si massen og gem nødde-“pulpen” i en box i fryseren, til du har nok til at bruge til fx. brød eller kage.
- Nøddemælk kan også købes færdiglavet i helsekosten eller i supermarkedet.