Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
Dette er en raw udgave af den klassiske tabbouleh, hvor du i stedet for bulgur, som normalt tilsættes, kan du bruge hampefrø.
- I denne ret, har jeg dog undladt hampefrø og tilsat raw spiret og activatet vandmelonskerner.
- Da jeg er allergisk over for tomater, har jeg valgt at bruge peberfrugt i stedet for de traditionelle tomater.
Tabbouleh:
- 1 stort bundt persille
- 6 stilke pebermynte, kun bladende)
- ½ snackpeber, hakket groft
- 2 håndfulde hampefrø eller raw vandmelonskerner
- 1 agurk, i tern
- 2 tyndeskiver rødløg, hakket fint
- 8 kakaobønner, bank på dem med bagsiden af en tung kniv, så de knuses. Eller brug 2 spsk. chokonibs.
- Evt. en lille håndfuld Arame tang
Marinade
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- ½ tsk. havsalt
- Lidt sort peber
Fyldt SnackPeberfrugt
- 6 små snackpeber, eller brug enderne på de store. Ca. 15 ca.
- 100 g. kokosmælk, fra dåse, som er pisket godt op og ladet stå i køleskabet ca. 8 timer.
- 1 spsk. b-gær flager
- 1 tsk. løgpulver
- ½ tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. æblecidereddige
- Salt og peber efter smag
Fremgansmåde
Tabbouleh:
- Bland det hele godt og lad blandingen stå, mens du laver marinaden.
Marinaden:
- Rør marinaden godt sammen og fordel over salaten.
- Bland det hele godt sammen og server med fyldte snackpeber
Fyldt SnackPeberfrugt:
- Bland alle ingredienserne sammen og kom cremen i peberfrugterne.
- Lad peberfrugterne stå oprejst i køleskabet i et par timer, inden servering, så fyldet ikke glider ud af.