Raw Tabbouleh med fyldt peberfrugt

 

 
Forfatter:
Ingredienser
Dette er en raw udgave af den klassiske tabbouleh, hvor du i stedet for bulgur, som normalt tilsættes, kan du bruge hampefrø.
  • I denne ret, har jeg dog undladt hampefrø og tilsat raw spiret og activatet vandmelonskerner.
  • Da jeg er allergisk over for tomater, har jeg valgt at bruge peberfrugt i stedet for de traditionelle tomater.
Tabbouleh:
  • 1 stort bundt persille
  • 6 stilke pebermynte, kun bladende)
  • ½ snackpeber, hakket groft
  • 2 håndfulde hampefrø eller raw vandmelonskerner
  • 1 agurk, i tern
  • 2 tyndeskiver rødløg, hakket fint
  • 8 kakaobønner, bank på dem med bagsiden af en tung kniv, så de knuses. Eller brug 2 spsk. chokonibs.
  • Evt. en lille håndfuld Arame tang
Marinade
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt sort peber
Fyldt SnackPeberfrugt
  • 6 små snackpeber, eller brug enderne på de store. Ca. 15 ca.
  • 100 g. kokosmælk, fra dåse, som er pisket godt op og ladet stå i køleskabet ca. 8 timer.
  • 1 spsk. b-gær flager
  • 1 tsk. løgpulver
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. æblecidereddige
  • Salt og peber efter smag
Fremgansmåde
Tabbouleh:
  1. Bland det hele godt og lad blandingen stå, mens du laver marinaden.
Marinaden:
  1. Rør marinaden godt sammen og fordel over salaten.
  2. Bland det hele godt sammen og server med fyldte snackpeber
Fyldt SnackPeberfrugt:
  1. Bland alle ingredienserne sammen og kom cremen i peberfrugterne.
  2. Lad peberfrugterne stå oprejst i køleskabet i et par timer, inden servering, så fyldet ikke glider ud af.