Sesamkage med Chokotopping

 

Sesamkage med Chokotopping
 
Forfatter:
Ingredienser
Bund:
  • 70 g. lyse sesamfrø
  • ½ tsk. havsalt af god kvalitet
  • 45 g yaconpulver*
  • 5 g. husk
  • 4 g baobab
  • 4 g. mesquite eller lucuma
  • 20 g. kokosolie
  • 2 spsk. vand
Topping:
  • 30 g. kokosolie, smeltet
  • 3 dråber stevia toffee
  • Lidt fint havsalt eller tamari
  • 20 g. kakao
Fremgansmåde
Bund:
  1. Rør det hele godt sammen til en fast dej og pres den ud i en lille form, som du har foret med film.
Topping:
  1. Rør det hele godt sammen, lad toppingen køle lidt så den bliver tykkere og fordel den over bunden.
  2. Skær kagen ud i passende stykker og opbevar på køl indtil spisning.