Trøffelfyld eller -Chokolade
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
1 portion grundchokolade efter eget valg. Brug gerne én her fra siden.
Trøffel fyld:
- 40 g. mørk chokolade
- 30 g. kokosmælk
- 8 dråber mørk kirsebær ekstrakt fra Medicin Flower
- Lidt fint salt
- 4 dråber stevia toffee
Rom fyld:
- 36 g. mandelsmør
- 36 g. kokosmælk
- Lidt fint salt
- 6 dråber rom ekstrakt fra Medicin Flower
- 5 dråber stevia toffee
Rødvinsfyld:
- 40 g. mørk chokolade
- 30 g. god mørk rødvin
- 2 tsk. af blandet julekrydderier (kanel, neliker, anis, ingefær)
- Lidt fint salt
- 5 dråber stevia toffee
Fremgansmåde
- Først smelter du din grundchokolade og fordeler som skalder i forme. Lad dem størkne i kølig temperatur, mens du laver fyldet.
- Vælg hvilken én eller flere slags trøffel fyld du vil lave.
- *
- Rør det hele godt sammen.
- Fordel fyldet i chokoladeskalderne. Luk skalderne med mere mørk chokolade og lad det størkne.
- Opbevar på køl.
- Du kan også bare komme fyldet i silikoneforme og lade det størkne på køl, tage dem ud af formene og spise som det er. Her kan du også vælge at dyppe det kolde trøfler i smeltet chokolade og lade dem størkne på film eller slip let papir. Pynt evt med tørret blomster eller guldstøv.