Trøffelfyld eller -Chokolade

 

Trøffelfyld eller -Chokolade
 
Forfatter:
Ingredienser
1 portion grundchokolade efter eget valg. Brug gerne én her fra siden.
Trøffel fyld:
  • 40 g. mørk chokolade
  • 30 g. kokosmælk
  • 8 dråber mørk kirsebær ekstrakt fra Medicin Flower
  • Lidt fint salt
  • 4 dråber stevia toffee
Rom fyld:
  • 36 g. mandelsmør
  • 36 g. kokosmælk
  • Lidt fint salt
  • 6 dråber rom ekstrakt fra Medicin Flower
  • 5 dråber stevia toffee
Rødvinsfyld:
  • 40 g. mørk chokolade
  • 30 g. god mørk rødvin
  • 2 tsk. af blandet julekrydderier (kanel, neliker, anis, ingefær)
  • Lidt fint salt
  • 5 dråber stevia toffee
Fremgansmåde
  1. Først smelter du din grundchokolade og fordeler som skalder i forme. Lad dem størkne i kølig temperatur, mens du laver fyldet.
  2. Vælg hvilken én eller flere slags trøffel fyld du vil lave.
  3. *
  4. Rør det hele godt sammen.
  5. Fordel fyldet i chokoladeskalderne. Luk skalderne med mere mørk chokolade og lad det størkne.
  6. Opbevar på køl.
  7. Du kan også bare komme fyldet i silikoneforme og lade det størkne på køl, tage dem ud af formene og spise som det er. Her kan du også vælge at dyppe det kolde trøfler i smeltet chokolade og lade dem størkne på film eller slip let papir. Pynt evt med tørret blomster eller guldstøv.