Verdens bedste brownie
Forfatter: Mie Kronholm
Ingredienser
- 1 dl. kokosolie (smeltet)
- 1 spsk. kakaosmør (smeltet)
- 150 g. valnødder eller peacannødder (i blød natten over og hakket)
- ½ tsk. tamari
- 10 dadler (stenene fjernet)
- 1 dl. kakao eller carob eller halvt af hvert
- 1½ dl kirsebær (dehydreret) eller incanbær
- 2 spsk. chokonibs
- Agave eller yacon sirup
Fremgansmåde
- Kør dadlerne i food processoren med halvdelen af olien, til de er hakket, men ikke som dej.
- Tilsæt resten af olien, smør og tamari, kakao, og yacon og kør til næsten færdig dej.
- Tilsæt nødder, bær og nibs og puls kort færdig.
- Fordel i form med film.
- Pynt med kokos der evt. er kørt med ”farve” inden kagen størkner.
- Stil koldt indtil servering.